Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd grafiki

Kleas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Po naprawie komputera i formacie od nowa zainstalowałem najpotrzebniejsze rzeczy i kilka gier . W tym jest MineCraft . Gdy wchodze do gry pisze Bad Video Drivers . Sterowniki do karty graficznej mam , gdy chcę je zaaktualizować pisze że jest nowa wersja . Moja karta graficzna to ATI RADEON 4300 Series HD . Co mogę zrobić że mi MC zadziałał? A może to zła wersja sterowników bo na niecie są nowsze , ale jak je ściągam i instaluje to i tak jest ta sama 5.86......

Opublikowano

Na płytce powinieneś mieć stery pod twoją kartę, jest zawsze w pudełku wraz z kupnem. (Na płytce) Powinien być też link do strony producenta i tam ewentualnie ściągasz nowszą ich wersje. Jeśli po instalacji nie chodzą dobrze to pisz do nich. Możesz jeszcze ściągnąć taki program ja DriverEasy, znajdzie ci stery pod twój sprzęt, ale przedtem zrób punkt przywracania systemu ^_^

ItgMSFz.gif­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...