Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanciata-Dolina.pl [ full Survival] [premium:Nie] [PvP:Tak] [wl:Nie] [100 slotów] [serwer:Dedykowany]

Sebawp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to jest Full survival to ja radze żebyś full Nauki pojął w szkole ... survival z portalami na spawnie czy czymś takim

Walka Honor Wiara Sprawiedliwość Nadzieja i Miłość - Tego uczmy się od Osób Które Oddały Życie Za Nasz Kraj

Rasista to też człowiek Tylko on różni się Nienawiścią do Innych Ludzi Z wielu Powodów

Problem Na Serwerze ? Napisz Sprawdzimy co się da Zrobić

178.19.107.138:25026 Serwer RPG+Frakcje Trwają Konfiguracje

Opublikowano

szkołę dawno skończyłem portal do piekła oraz portal na górę spawna bo jest na podstawie czyt w górze i nie idzie tam inaczej wejsc, portal do netheru bo rowniez sa zabezpieczone przed robieniem setek innych bez sensu. Jak sie gownem jest to i do gowna sie przyczepi zapamiętaj historyku

Opublikowano

szkołę dawno skończyłem portal do piekła oraz portal na górę spawna bo jest na podstawie czyt w górze i nie idzie tam inaczej wejsc, portal do netheru bo rowniez sa zabezpieczone przed robieniem setek innych bez sensu. Jak sie gownem jest to i do gowna sie przyczepi zapamiętaj historyku

Szkołę może skończyłeś lecz kultury masz Zero ... gówno się czepia mam to zrozumiec jako Obrazę ? czy się dowartościowujesz obrażając mnie bo to ciekawe jest a szkoła to nie zawodówka :)

Walka Honor Wiara Sprawiedliwość Nadzieja i Miłość - Tego uczmy się od Osób Które Oddały Życie Za Nasz Kraj

Rasista to też człowiek Tylko on różni się Nienawiścią do Innych Ludzi Z wielu Powodów

Opublikowano

I ty mówisz o kulturze odrazu pisząc do kogoś aby skończył szkole ? Nie wiesz nic o mnie jak i mojej działalności a spinasz sie tutaj jakbyś nie wiadomo kim był i widze ładnie określiłeś szkołę do której uczęszczałeś "zawodówka" na stepnym razem napisz normalnie a nie szukasz przysłowiowego ch. bo normalnie dostałbyś w cymbał a nie kozaczył internetowy napinaczu

Opublikowano

I ty mówisz o kulturze odrazu pisząc do kogoś aby skończył szkole ? Nie wiesz nic o mnie jak i mojej działalności a spinasz sie tutaj jakbyś nie wiadomo kim był i widze ładnie określiłeś szkołę do której uczęszczałeś "zawodówka" na stepnym razem napisz normalnie a nie szukasz przysłowiowego ch. bo normalnie dostałbyś w cymbał a nie kozaczył internetowy napinaczu

widzę masz problemy emocjonalne :) naucz się czytac bo może masz edukacje skończoną na Gimnazjum ale to nie mój problem

Opublikowano

co ty tak o tej szkole moze Cie tam gnębili i masz teraz problem szukajac kogoś na internetowych forach do dyskusji a ogólnie to robisz tutaj offtopic tymi wypocinami. Pora do spania dzieciaczku juz 1.30

Opublikowano

co ty tak o tej szkole moze Cie tam gnębili i masz teraz problem szukajac kogoś na internetowych forach do dyskusji a ogólnie to robisz tutaj offtopic tymi wypocinami. Pora do spania dzieciaczku juz 1.30

Dzieciaczku ... jedne z najlepszych i pewnie mądrych odpowiedzi takich dzieci jak ty :( w szkolę gnębili ciekawią mnie twoje problemy podaj swój życiorys to się pośmieje

Opublikowano

mam 23 lata pajacu w a ty 15 wiec kogo nazywasz dzieckiem historyku za dyche ja w przeciwieństwie do ciebie cos w życiu coś osiągnąłem i osiągnę a tobie jeszcze gil z pod nosa nie wyciekł a czepiasz sie wszystkich i wszystkiego i wy.. sobie z baranka w sciane trollu bo zagrywki w odbijanie kota ogonem mnie nie bawią bo samemu sie nie potrafi nic wymyślić, mnie nie interesują. Jesteś zbyt głąbowaty żeby to pojąć albo na prawdę wszedłeś tutaj tylko wk... innych i obrażać samemu nie robiąc nic pożytecznego! Nie odpisuje wiecej na twoje wypociny bo zniżyłbym się do poziomu gnidy którą na tym forum jesteś co wywnioskowałem czytając twoje wcześniejsze posty w tematach.

Opublikowano

mam 23 lata pajacu w a ty 15 wiec kogo nazywasz dzieckiem historyku za dyche ja w przeciwieństwie do ciebie cos w życiu coś osiągnąłem i osiągnę a tobie jeszcze gil z pod nosa nie wyciekł a czepiasz sie wszystkich i wszystkiego i wy.. sobie z baranka w sciane trollu bo zagrywki w odbijanie kota ogonem bo samemu sie nie potrafi nic wymyślić mnie nie interesują. Jesteś zbyt głąbowaty żeby to pojąć albo na prawdę wszedłeś tutaj tylko wk... innych i obrażać samemu nie robiąc nic pożytecznego! Nie odpisuje wiecej na twoje wypociny bo zniżyłbym się do poziomu gnidy którą na tym forum jesteś co wywnioskowałem czytając twoje wcześniejsze posty w tematach.

23 Lata pewnie nie masz pracy i jesteś na utrzymaniu rodziców ? pewnie tak :D bo z takim wykształceniem nie ma pracy dla ciebie ... albo na czarno robisz jak murzyn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...