Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rzeczy dane na handlu to kradzież ?.

NajLudziok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem dziś od takiego gościa na s18 boga +9 all kd +4/ parte +7 5bon all kd+4 na handlu :)

Dał mi nie wiem po co sam z siebie , taki dawny kolega ... Itemy są sporo warte więc mu powiedziałem

że mu ich nie oddam bo sam mi je dał na handlu :)

Czy rzeczy dane na handlu przez właściciela konta to kradzież jeśli ja mu za to nic nie dałem jak nie chciał?? Ponieważ potem zaczął mnie straszyć policją ale chyba dał na handlu sam dał akcept i wgl... to nie kradzież ?.

1359796545-U215643.png
Opublikowano

To nie jest kradzież. Dał ci dobrowolnie te przedmioty.

ale! Jeśli podpisałeś z nim jakieś dokumenty, że masz mu oddać te przedmioty to może iść na policję ^_^

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak ma jakieś dowody, że masz mu to oddać.

Pisemną zgodę, ew. dokumenty, że Ci to wyporzyczył (beczka śmiechu xD).

To lepiej mu oddaj, a jak nie ma nic takiego, to lepiej stracić kumpla i mieć boga +9 xD

Opublikowano

To nie jest kradzież..! To jakbyś poszedł do sklepu, sprzedawca dał Ci plazmę 40'sto calową, i byś sobie na legalu wyszedł.

Śpij spokojnie. :)

naajsik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...