Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Sztuka walki - czyli jak trza się bić :)

twojastarana1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taaa , poprzyj swoje słowa czynami :) Pokaż jakieś filmiki . Gadać to ty sobie możesz jaki to mocny nie jesteś a w grze .......... .

Poradnik pisany z moich doświadczeń z czasów marzec - kwiecień 2012 , od tamtego czasu nie gram .

Czy grac nie potrafie? hmm

Na Polska 2 jestem/ byłem jednym z najtrudniejszych do ubicia graczy na serwerze ,z całej PL2 tylko 3 osoby by mogły mi sprostać 1 vs 1. i tylko dlatego 3 bo wszyscy trzej latają ze mną i nigdy sie z nimi nie biłem. hmm co ciekawego jeszcze? po tym jak klan wTB w którym byłem wywołaj 50 wojen , pojawiły sie konta adminowskie typu _BOMBA_ and antybocik z tego co wiem to na tych kontach latał BA FENIKS i SCM Diablo, niestety coś im nie wcychodzilo te latanie bo płakali an czacie ze mamy programy mimo ze mieli 5 mln oslon i strzaly jak 5 full kont. Dlaczego tak twierdze ?, bo mam pewność i dowód jakim nie musze sie teraz dzielic bo to i tak nic nieda, sam kamieniarz próbował nam pomóc z tymi frajerami ale co zrobisz . Cały serwer bił sie z klanem dziewięcio osobowym i przegrywał wszystko widać to było na czacie gracze z PL2 napewno cos o tym wiedza :) Co po wojnie? 90% latało bez klanu a klan miał miano najwiekszych cheaterów :) Klanu teraz niema ale moze za jakis czas znowu sie pojawimy to bedzie głosno na PL2, jak nieznasz graczy andraste, wie die together czy skik to sie popytaj to ci powiedza , wiec jezeli sadzisz ze jak nie robie filmikow to jestem slaby to sie mylisz :) załatw se konto na PL2 to se wyskoczymy na pvp zobaczymy co ciekawego sobą zareprezentujesz :) a poradnik jak poradnik kazdy lata na jakich chce konfigach a piszac jak ma ktos latac nic nie zrobisz, mozna sie nauczyc latac w bardzo prosty sposób latac z dobrymi graczami i to wystarzy ja tak latałem rok czasu teraz ktos moze uczyc sie odemnie :)

Opublikowano

Czy grac nie potrafie? hmm

Na Polska 2 jestem/ byłem jednym z najtrudniejszych do ubicia graczy na serwerze ,z całej PL2 tylko 3 osoby by mogły mi sprostać 1 vs 1. i tylko dlatego 3 bo wszyscy trzej latają ze mną i nigdy sie z nimi nie biłem. hmm co ciekawego jeszcze? po tym jak klan wTB w którym byłem wywołaj 50 wojen , pojawiły sie konta adminowskie typu _BOMBA_ and antybocik z tego co wiem to na tych kontach latał BA FENIKS i SCM Diablo, niestety coś im nie wcychodzilo te latanie bo płakali an czacie ze mamy programy mimo ze mieli 5 mln oslon i strzaly jak 5 full kont. Dlaczego tak twierdze ?, bo mam pewność i dowód jakim nie musze sie teraz dzielic bo to i tak nic nieda, sam kamieniarz próbował nam pomóc z tymi frajerami ale co zrobisz . Cały serwer bił sie z klanem dziewięcio osobowym i przegrywał wszystko widać to było na czacie gracze z PL2 napewno cos o tym wiedza :) Co po wojnie? 90% latało bez klanu a klan miał miano najwiekszych cheaterów :) Klanu teraz niema ale moze za jakis czas znowu sie pojawimy to bedzie głosno na PL2, jak nieznasz graczy andraste, wie die together czy skik to sie popytaj to ci powiedza , wiec jezeli sadzisz ze jak nie robie filmikow to jestem slaby to sie mylisz :) załatw se konto na PL2 to se wyskoczymy na pvp zobaczymy co ciekawego sobą zareprezentujesz :) a poradnik jak poradnik kazdy lata na jakich chce konfigach a piszac jak ma ktos latac nic nie zrobisz, mozna sie nauczyc latac w bardzo prosty sposób latac z dobrymi graczami i to wystarzy ja tak latałem rok czasu teraz ktos moze uczyc sie odemnie :)

Czy gdzieś jest napisane że jak się nie wrzuca filmików to jest się słabym ?

Napisałem że skoro uważasz się za takiego mocnego to może to jakoś udowodnisz .

Mam kupić konto żeby się z tobą zmierzyć ? Co ja nie mam co robić , tylko ładować kase w jakieś wirtualne gówno jakim stało się darkorbit ?

Czasy w których interesowało mnie zdanie jakiś spinaczy mówiących o sobie jacy to oni nie są , i jak to by mnie nie rozjebali odeszły w niepamięć .

Według ciebie może i ten poradnik jest chujowy , dla mnie były to najlepsze konfy na jakich mogłem latać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Czy gdzieś jest napisane że jak się nie wrzuca filmików to jest się słabym ?

Napisałem że skoro uważasz się za takiego mocnego to może to jakoś udowodnisz .

Mam kupić konto żeby się z tobą zmierzyć ? Co ja nie mam co robić , tylko ładować kase w jakieś wirtualne gówno jakim stało się darkorbit ?

Czasy w których interesowało mnie zdanie jakiś spinaczy mówiących o sobie jacy to oni nie są , i jak to by mnie nie rozjebali odeszły w niepamięć .

Według ciebie może i ten poradnik jest chujowy , dla mnie były to najlepsze konfy na jakich mogłem latać.

Pozdrawiam

to zamień sie kontami ;) albo zrób sobie nowe , przeciez to 1,5 miesiaca roboty jest. a zabawa fajna bo mamy największych płaczków na polskich serwerach :) Pl2 z tego słynie ze sa sama płaczki i wiekszosc graczy nie potrafi grac wiec rob sobie kontoi sie zglos do mnie to ci gwarantuje 100% dobrą zabawe :) dziwnie to za brzmi jak bym sie chwalił ale w 7 osób potrafimy całą piłke wygrac , ubic 30 bru, 30 mars i jeszcze wojne tempic :) i taka zabawa jest fajniutka

Opublikowano
Konfiguracja 1 :

Full speed + full damage ( zero osłon w dronach - max laserów ) / ćma

Debilizm. wleci Ci np. cytadela i aegis osłony z 2 konfy ci " zjedzą " zmienisz na 1 i masz deda. ja bym dal przynajmniej 5-6 bo2 w drony reszta lf3 a w generatory dał bym speeda

a 2 konfa spoko ale tam był dał full bo2 :) to tylko moja opinia może na takich konfach jak ty masz dobrze Ci się lata :P

WxLme.png

By. Cristiano

:D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Debilizm. wleci Ci np. cytadela i aegis osłony z 2 konfy ci " zjedzą " zmienisz na 1 i masz deda. ja bym dal przynajmniej 5-6 bo2 w drony reszta lf3 a w generatory dał bym speeda

a 2 konfa spoko ale tam był dał full bo2 :) to tylko moja opinia może na takich konfach jak ty masz dobrze Ci się lata :P

Pewien problem :) Za moich czasów nie było ani cydateli ani aegisa .

Opublikowano

Pewien problem :) Za moich czasów nie było ani cydateli ani aegisa .

Przejmujesz się człowiekiem który umie tylko hejtować? Mi się nie przyda, ale kawał dobrej roboty ^_^

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

Według mnie, poradniki jak się bić, są bez sensu, każdy powinien wymyślać swoją taktykę, a nie posługiwać się kogoś.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Przejmujesz się człowiekiem który umie tylko hejtować? Mi się nie przyda, ale kawał dobrej roboty ^_^

Może nie tyle przejmuje co wkurwia mnie jak ktoś nie umie czytać . Bo gdzieś tam w temacie pisałem że na takich konfach latałem marzec-kwiecień :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...