Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Linux Debian

tomcz19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NA VPS ?

Zartujesz i nie masz pojecia o tym powodzenia ?

A jak ktos bedzie chcial kupic VPS to zaplaci 20- 30 zl i ma ?

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Ja chce za darmo udostepnic shelle jak np shellmix (czy mixshell) . I jest ze automatycznie tworzy konto logujac sie przez putty. To jakis skrypt potrzeba?

Opublikowano

To jest skrypt na podstawie bashu, a oni nie udostepniaja tego. Dedyk co najmniej 16gb ramu jak chcesz stawiac.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Jaki masz ten VPS? Pozabezpieczales go? Jestes swiadomy tego, ze ktos z twojej maszyny moze atakowac inny serwer? Z Shellownia nie jest tak prosto.. Jezeli na tym sie NIE znasz to nie zaczynaj nawet.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W miare. Chce to zrobic dokladnie dla paru znajomych i pewnych osob nie chce tego na duza skale. Moze kiedys jak wszystko sie naucze. Od czegos trzeba zaczac. To mozesz podac taki skrypt?

Opublikowano

Ale nie chce teraz kupic zeby sie marnowala mam 2 VPSy i chce sie na inch nauczyc. Konta shell dla paru znajomych. Od czegos trzeba zaczac a forum sluzy chyba do pomocy innym? wiec mozesz podac taki skrypt? czy napisac jak to zrobic?

Opublikowano

Nie ma sensu robić shella na VPS.

Może znajdziesz:

https://www.google.pl/search?client=opera&rls=pl&q=skrypt+shell&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

Opublikowano

Ale nauki, że sam chcesz się uczyć czy że ktoś może? Jak sam to nie ma sensu robić shell i ucz się bezpośrednio na VPS ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...