Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FanArt - Pojedynki

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim.

Jak wszyscy wiemy w FanArcie dosyć często, userzy głosują po znajomości. Przez co, nowi userzy nie mają szans w pojedynkach ze stałymi bywalcami na forum. Proponowałbym aby w regulaminie pojedynków, był podpunkt w stylu:

99. Prace do pojedynków wysyłamy do moderatora działu, który umieszcza je anonimowo w temacie.

Wstawiamy wtedy 2 prace, oczywiście bez podawania nicków.

Co myślicie ?

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Jestem na tak, ostatnio była walka Baksiu vs Wredna w której było widać że ludzie głosują na nick.

@Mene weś nie wkurwiaj ludzi.. Cristiano chce żeby to było obowiązkowe .. a w regulaminie jest napisane "Dopuszczalne są pojedynki anonimowe" no właśnie dopuszczane ale nie obowiązkowe..

Gość Menesterowy
Opublikowano

Pierwsze uno: Jesteś moderatorem, a nie znasz punktów regulaminu:

24. Dopuszczalne są pojedynki anonimowe, tzn., że prace są umieszczane w temacie przez członka zespołu FanArt. Należy wówczas dostarczyć obie prace do moderatora/kidmoderatora, a ten wstawi je do tematu. Ważne jest, aby prace nie posiadały nicku autora ani żadnych znaków rozpoznawczych.

Drugie uno: Było

http://www.mpcforum.pl/topic/685779-zmiana-w-pojedynkach-w-fanarcie/

Opublikowano

Baks miał przeprowadzić modernizacje pojedynków, nie zrobił tego ja to piszę.

Pojedynki nie mają sensu jeżeli głosuje się po znajomości, bo ktoś jest fajniejszy, bo tego kogoś bardziej lubie. Nie ważne że zrobił lepszą prace.

Ja chce narzucenia anonimowych pojedynków, a nie możliwości wybrania takiego typu pojedynku.

mg7k04q.jpg

Gość Menesterowy
Opublikowano

Narzućmy temu światu anonimowość! Nie bądźmy obojętni! Czemu nie!? Kurczę, przypomniał mi się film V jak Vendetta...

Jeżeli użytkownik faktycznie chce takiego pojedynku anonimowego, to może go sam wybrać, nie możemy zmuszać ludzi do bycia anonimowymi.

Co z tego, że ja wstawię pracę lepszą, a np... Antix wstawi pracę z painta? Ludzie będą głosować na Antixa bo jest 'lepszy', mimo, że zrobił gorszą pracę, ale ja w tym momencie wiedziałbym dlaczego się tak dzieje i znał wartość swojego 'dzieła'.

Oczywiście można wprowadzić taki punkt, ale to musiałbyś ustalić z administracją, na pewno nie w tym dziale :)

Opublikowano

Są ludzie, którzy wolą się pojedynkować normalnie, z ujawnieniem nicku. Nie możemy im czegoś zabronić. Lepiej jak jest dopuszczalne, a nie obowiązkowe. Co do modernizacji - napisz potem do mnie jak chcesz na GG, to Ci podrzucę kilka moich pomysłów. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Cristiano, to twój dział więc możesz wprowadzać zmiany jakie chcesz :)

Anyways, nie powinno być to obowiązkowe. Proponuje zamienić regulamin miejscami. Standardem są pojedynki anonimowe ale można wybrać również zwyczajny system :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jestem tego zdania co koledzy wyżej. Nie róbmy z MPCforum więzienia. "Można, ale nie trzeba" :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie, powody jasne, to nie więzenie, nie zabierajmy swobody userom.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...