Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana w pojedynkach w fanarcie.

PanZycia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, obecny system według mnie popiera koleżeństwo i fejm danego użytkownika. ktoś kogoś nie lubi i zagłosuje przeciw niemu a tak naprawde chodzi w tym o uczciwa rywalizacje. wiec proponuje aby wprowadzic nakaz wysyłania prac do wyzywającego, on w jednym poscie daje dwie prace podpisując numerami (1,2) a nie nickami, aby prace byly anonimowe i uczciwa rywalizacja.

Opublikowano

Według regulaminu jest taka możliwość, więc jak się boisz o głosowanie po koleżeńsku możesz z tego skorzystać.

24. Dopuszczalne są pojedynki anonimowe, tzn., że prace są umieszczane w temacie przez członka zespołu FanArt. Należy wówczas dostarczyć obie prace do moderatora/kidmoderatora, a ten wstawi je do tematu. Ważne jest, aby prace nie posiadały nicku autora ani żadnych znaków rozpoznawczych.

rydah for life

Opublikowano

System anonimowości jest dobrowolny i możliwy, co już przedstawiła Ci Cass?. Niestety ten system również nie daje 100% gwarancji na to, że taki pojedynek będzie w 100% uczciwy. Autorzy prac mogą poinformować swoich kolegów o tym, która praca należy do nich. Walczymy z tym, ale niestety jest to problem, którego nie da się w 100% zlikwidować.

Opublikowano

Wiem, że jest możliwość ale wnoszę o nakaz tego. Przynajmniej uniknie się osób, które mimo, że nie wspierają nikogo zagłosują przeciw nielubianej osobie nie zważywszy na prace.

Opublikowano

Na tak, przykładowo kiedyś w pojedynku z Manderigonem dostałem +10 głosów a oddałem całkowity kicz; na dodatek zrobiony w gimpie (zamalowałem tylko tło, ot co), jestem jak najbardziej ZA.

Opublikowano

No ale tak jak Fredka powiedziała że nie da się tego zlikwidować.

Mimo nawet tego nie informowania.

Zauważmy że taki prace np.Heńka,Cris'a, ew.moje da się rozpoznać poprzez stylowe rozmazanie,albo u mnie poprzez najechania (przesadnie czasem) efektów na prace...

Więc jeżeli ktoś widział dziesiątki razy kogoś prace to może się spodziewać kogo jest praca..

Mimo wszystko na tak z tym pomysłem, ponieważ setki razy widziałem gówna co miałe więcej głosów niż lepsza praca a to dzięki "koleżeństfu"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...