Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zosntae adminem plisa przyjmnij mnie :( :(

Nitka2004

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc

chcialbym zostac adminem na serweze minecraft. mam 19 lat. nie znam rzadnych komend ale moge robic eventy np. rozdawanie diaxuw ze np. stane gdzies wysoko i bende zucal diaksami. moge terz sie bawic z graczami np nirzczyc im domki a potem ja obdudubuwywac. moge terz zbudowac taki spawn np. caly z diaxuw bo to fajnie wyglondaa. mam nadzieje ze zostane adminem bo bardzo dobże znam sie na komendach i mam durzo lat. nie chce pisac s porzukuje/zesrane bo nikt nie pisze do mnie :( :( :(

Opublikowano

@Up Będę adminem i będę rozwalał domki! I masz Durzo lat! No naprawdę jesteś okazem żeby tylko dać ci admina... Po 1 nie spam bo twoich tematów była kupa, a po 2 jest specjalny temat...

Opublikowano

. nie chce pisac s porzukuje/zesrane bo nikt nie pisze do mnie :( :( :(

:0

Dziecko.. przestań pisać te Tematy... Ty masz 19 lat? prędzej 7.. Jeszcze 2004 w Profilu. Pisałem, Moderator Ci pisał byś w tamtym Temacie pisał, a Ty żadnej reakcji. Ortografia? O kurwa. oczy mi zgniły...

....

@edit Temat w którym możesz napisać:

http://www.mpcforum.pl/topic/377763-poszukujezostane-administratorem-moderatorem-budowniczym-serwera/

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano
t. mam 19 lat. nie znam rzadnych komend ale moge...
bo bardzo dobże znam sie na komendach i mam durzo lat
właśnie zaprzeczyłeś temu co było na wstępie . I ty masz 19 lat widać po tłumaczeniu ile masz max 8.

Dam pomysł na:

plugin typu mini-game (1)

Chętny? pisz na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...