Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]Jak zarobić pieniądze na SM

ceanterlink

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż od kilku miesięcy można powiedzieć, że smocze monety mam za darmo.

Otóż, używam xxx w którym miesięcznie zarabiam średnio 13 dolarów (w pierwszym miesiącu no.. zysk wynosił 6$).

Rejestracja, wypłacanie pięniędzy jak i skracanie linków (właśnie o to chodzi), wszystko jest za darmo. Strona płaci nam za ilość kliknięć w link który "prze konwertowaliśmy" i została obejrzana na nim reklama. Przykładowa stawka dla Amerykańskich odwiedzajacych to 5$ za 1000 osob!

Linki mogą być przeróżne, aby ludzie w nie wchodzili i nie łamały regulaminu forum lub strony na którym wstawiamy jak i adfly.

A jaki zysk monet... 50 SM kosztuje 5Euro, co w przeliczeniu daje ok. 6,20$, po hmm, "udanym" polowaniu na odwiedzających w miesiąc można nawet pokaźne sumki pieniedzy zdobywać, jak na forum widziałem goscia podajacego 1300$ na miesiac. Jak tego dokonał.. nie mam pojęcia, ale widac jest mozliwe.

Pieniadze co kazdy miesiac splywaja na konto PayPal pod warunkiem ze twoj zysk wynosi powyzej 5$, Metin przyjmuje zaplaty PayPalem plus daje dodatkowo 5 SM za kazde 30 SM kupionych. Nie jest w sumie dużo pracy przy tym, patrząc przykładowo na klikanie stron czy przepisywanie kodów.

W regulaminie MPC nie wyczytałem nic, że nie można umieszczać takich postów, lub nie zauważyłem takiego punktu.

Kliknijcie ten link xxx , Wy na tym nie stracicie, a ja zyskam ref na stronie.

Mam nadzieje ze post warty podpięcia, bo sposób na zysk jest o tyle dobry, że nie pozera nie wiadomo ile czasu.

Pozdrawiam C.

sygnatura_anime_by_kisakupl-d4nh0q4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...