Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad.Szukam party.Dowolny server.Nowa gra.

NonkaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie : ) Szukam kogoś kto by ze mną pograł w silkroad w party. Najlepiej od nowa/nowa gra i postacie Europejskie. Na dowolnym serverze.

Fajnie by było jakby pograła ze mną osoba która już kiedyś grała/gra cały czas w silkroad i ma pewnie doświadczenie. :) Ja jestem z lekka zielona ; p mam na Veli bow, 45 lvl, full str, fire/cold +light, nie farmiony & na Hydrosie, wizz/cler, 58 lvl, full int, nie farmiony & jakieś inne postaci na obu serverach na niskich lvlach (tak 10-20). Ale ogołem ogarniam... "taxi" , "farma/ff" i takie tam ; p Z góry dzięki za odpowiedź i ewentualnie za to że ktoś pogra ze mną i odpowie w tym temacie ; p

Ania ; )

*_* Who said that? *_*

Opublikowano

wejdź tutaj i sama zobacz. jest to serwer prywatny, mało gra tu polaków ale chyba ang. nie jest Ci obcy? na prywacie najlepiej pograć i zobaczyc jaka postać Ci pasuje :)) polecam ten serwer i życzę miłej gry na serwie którykolwiek wybierzesz bo bardzo ciężko jest spotkać kobietę w tej grze, choć już kilka widziałem :)

a tu ten serwer

http://www.mpcforum.pl/topic/701734-ex-silkroadrextreme-silkroadr-of-immortals/

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

Powiem tak, Jeżeli chcesz się dowiedzieć o grze jak najwięcej to dołącz do (najlepiej polskiej) gildii gdzie jest całkiem sporo graczy z hlvl, Osób chętnych do party na stałe nie znajdziesz (sprawdzone, było przed wakacjami kolka tematów z propozycjami pt i wszystkie umarły śmiercią naturalną) prościej zrobić jak robi większość, czyli postawić 8 botów. Do testowanie postaci polecam prywatne serwery z expem x700(szkoda czasu na testowanie postaci na serwerach exp x35)

Opublikowano

Dziękuje warm bardzo za propozycje ;D A co do privów to poszukam i wybiore coś fajnego ;D

Okej dzięki za propozycje ;D Właśnie wczoraj pomyślałam o privach. A dooo kolegi wyżej-> wiem spox, ale właśnie chodzi o to że chciałam pograć z party, a nie dołączać do gildi z lvlami +100. Bo wiem że są polskie gildie/gildie z dużą liczbą polskich graczy. No a ja stałego party szukam; / A co do gry to jestem w niektórych sprawach pewnie zielona ale nie aż tak ; D

*_* Who said that? *_*

Opublikowano

Jak już skończysz na privach możemy pograć razem na Normie ;) Na pewno będzie się ciekawie grało, miło że też dziewczyny grają w tę grę zawsze coś innego.

chada1.png

Opublikowano

Thx ; p spox ; p a temat chyba do "zamknięcia" xdd czy coś tam ; pp gram na pv extreme silkroad jak cos ; ppp

*_* Who said that? *_*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...