Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot Do Klasera

Thuggee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

CHcialbym sie dowiedziec czy jest jakis oddzielny bot do klasera aby sobie zrobic bez szukania we wszystkich postaciach.

Oczekuje odpowiedzi od ludzi ktorzy siedza w tym a nie od tych co napisza tak lub nie tylko.

Widzialem i sciagalem juz 1 program , ale dziala on tylko do s12 albo 13 juz nie pamieta, Ja aktualnie gram na s15 a tam tego nie ma juz .Dzieki z gory za odpowiedz.

Opublikowano

ustaw na bocie żeby atakował postacie w przedziale 80000-81000. Po 2-3 dniach zmień na np. 70000-71000 i w przeciągu tygodnia będziesz miał 80-85% klasera

Opublikowano

No No jak ja wiem ze jest inny program niz sfbot to mi piszesz o takich rzeczach.( stare i nie modne ) Jest program ktory sam wyszukuje po graczach rzeczy i wbija do klasera Cimkow .

Opublikowano

ja swego czasu korzystałem z SAAM 3.0, nabiłem na tym do 85% i nagle bot przestał działać :(

nie działał on tak że sam wyszukuje postacie z przedmiotami, ale wchodziłeś na profil jakiegoś graczy i pokazywał co masz a co nie

Opublikowano

No No jak ja wiem ze jest inny program niz sfbot to mi piszesz o takich rzeczach.( stare i nie modne ) Jest program ktory sam wyszukuje po graczach rzeczy i wbija do klasera Cimkow .

Skoro masz taki program to możesz się nim podzielić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...