Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Strata konta

lukalse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakieś 2 miesiące temu ściągnąłem kilka skryptów lf-4 z rghost [bo mi się kurwa lf-4 zachciało], tylko jak się okazało w tym były keylogger pająk literówka itp,

wszystko co potrzebne aby ukraść konto

co nie? głupota, ale ja się na tym nie znam nie byłem świadomy można powiedzieć tego co mnie spotka, konsekwencja za konsekwencją, to już o tym mówiłem ale nie znalazłem tego swojego tematu

jest sposób na odzyskanie konta ale trzeba znać sid, no ale tego nie znam big trzeba i ID konta,

ale zauważyłem, że pozostały mi linki do konta na e-mail, te potwierdzone i nie potwierdzone, no wiecie te linki ze zmianą nicku, może one są jakimś sposobem na odzyskanie konta??

ja to muszę odzyskać, za dużo czasu w to wpierdoliłem, żeby potem jakiś kutas kradł konto, i to jeszcze nie byle jakie konto

bo ma duży staż, jeżeli ktoś zna sposób niech odezwie się na priv, ale też napiszcie co myślicie o zaistniałej sytuacji,

wiem głupio postąpiłem, ale jak to mówią: człowiek uczy się na własnych pierdolonych błędach

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Tak jak w każdym przypadku kradzieży zgłoś to na policję jak włożyłeś w to konto realne pieniądze.Napisz do supportu.Te linki z potwierdzeniem powinny wystarczyć dla nich,jeżeli jednak nie to przy potwierdzeniu (tym linku) na zmiane nicku powinno być twoje ID na końcu JEST :) .Potem stosuj się do ich dalszych rad jak ci odpiszą

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak jak w każdym przypadku kradzieży zgłoś to na policję jak włożyłeś w to konto realne pieniądze.Napisz do supportu.Te linki z potwierdzeniem powinny wystarczyć dla nich,jeżeli jednak nie to przy potwierdzeniu (tym linku) na zmiane nicku powinno być twoje ID na końcu JEST :) .Potem stosuj się do ich dalszych rad jak ci odpiszą

Pozdrawiam.

realnych pieniędzy to za dużo tu ni było, taki rozrzutny to ja nie jestem, wysyłałem od czasu do czasu sms i przez 4 lata może 3 stówki BP do portfela ode mnie wpadło

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

mam nadzieję, że ktoś pomoże, będzie trzeba to i zapłacę

Opublikowano

To może napisz w końcu do tego supportu.

supportu nic nie obchodzi, najpierw zgłoszenie na policje, a potem piszesz ekwipunek nicki itd itp,

tylko, że za późno poszedłem na policje, sprawa przedawniona:(

Opublikowano

Na policję? Taa, bo ich to by obchodziło. Nic by Ci nie zrobili.

Napisz do supportu, na pewno Ci odpiszą, lecz musisz poczekać parę dni na odpowiedź.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

ale mam pisać odrazu do niemieckiego?

Opublikowano

napisałem do nich:

wysłałem im

dane o ekwipunku

kiedy i jaki ekwipunek był stracony

nicki

screeny

id konta

ilość PD POWAŻANIA URIDIUM KREDYTÓW w chwili kiedy konta jużskradzione bylo

i wiele innych

Opublikowano

oni dosłownie powiedzieli, że mają mnie w dupie, a kto poda mi e-mail do niemieckiego supportu?

Opublikowano

Support odeśle cie na policje, i tam po prostu idź.

Support odeśle cie na policje, i tam po prostu idź.

Opublikowano

oni dosłownie powiedzieli, że mają mnie w dupie, a kto poda mi e-mail do niemieckiego supportu?

Portal niemiecki bugpointu.. Ticket i pomoże? nie no bez jaj powinno tam być.. albo z niemiec wyślij meila, albo podmień w url adres żeby do niemców sie wysłało

albo włam DO CIPSOFTU

Opublikowano

Portal niemiecki bugpointu.. Ticket i pomoże? nie no bez jaj powinno tam być.. albo z niemiec wyślij meila, albo podmień w url adres żeby do niemców sie wysłało

albo włam DO CIPSOFTU

już ci się kurwa włamuję:D

Opublikowano

już ci się kurwa włamuję :D

od razu polecenie

proszę o CM dla postać o nicku, Unnammedd, świat Guardia, 700 lvl, w banku 100000cc, helm , yalahar mask, legi dragon scale legs, buty, to unlimited softy...

potraktujecie to jako spam

Tak jak pisałem zobacz, podmień coś z url, może na portal niemiecki wyślij im emaila.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...