Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsor pay wysyłanie kodu

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj wypełniłem kila z tych reklam czy tam banerów, ankiet, i nie dostałem ani jednej sm mimo tegop, ze zaakceptowałem maila, mam pytanie co zrobić w przypadku kiedy oni chcą ode mnie numer fona i chcą mi wysyłac pin , podawać czy nie? w większości tych reklam wymagają tego kodu pin

Opublikowano

Nie podawaj, absolutnie.

Niektóre SM dochodzą bardzo wolno albo nie dochodzą w ogóle.

Wypełniając dane używaj generatora :

http://pl.fakenamegenerator.com/

Opublikowano

Takie sytuacje mogą mieć konsekwencje. Później się aktywuje opcja, że np. co dwa dni będzie przychodził SMS pobierając automatycznie 3zł z twojego konta. Ja miałem tak ( nie przez Metina ) i wyłączyłem to dopiero u operatora.

E9mwj60.png
Opublikowano

POD ŻADNYM POZOREM NIE WYSYŁAJ SMSÓW !!!! też tak miałem ten sms co przyszedł z potwierdzeniem czy czymś tam już mi zabrał 9zł + vat plus to była usługa subskrypcyjna i codzienie miał taki sms przychodzić.

Metin2 4 fun !

mechatronic 68lvl mental - ban ;/

Fox 48lvl dagger - kradziony ;/

Paciox12 45lvl body - kradziony ;/

DemonV8 60lvlWP - ban ;/

Opublikowano

Ja kiedyś podałem , codziennie dostawałem sms za którego płaciłem (sic!) 3 zł , za anulowanie usługi płąciłem złotówkę ,a i tak każdego następnego dnia usługa włączała się automatycznie . NIE POLECAM !

Chcę , by stare czasy Metin2 wróciły ...  :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...