Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Problemy w DO?

UndeadMage112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, nie wiem czy zauważyliscie ale od wczoraj pojawia sie duzo BA na czacie.

Ja osobiscie dostalem bana na czat od BA o to ze nazwalem goscia szczeniakiem.

Napisalem odwolanie. I zwrot :

Szanowny(a) Graczu,

Prosimy o chwilkę cierpliwości. Pani/Pana zgłoszenie zostanie opracowane tak szybko, jak to tylko będzie możliwe.

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,

Wasza Ekipa Pomocy Technicznej

Cos mi sie zdaje ze jakies problemy maja i dlatego nie ogarniaja zgloszen i coraz wiecej BA siedzi na czatach.

Opublikowano

Problemy w tej grze są niemal codziennie :D

A na bana na czat zasłużyłeś . Jak ten gość był dorosły to można by było to potraktować jako obrazę :P

Opublikowano

Bany nadawane na czat przez moderatorow to tylko kwestia interpretacji danej osoby. Nalezy zauwazyc, ze to tez gracze, sa w klanach, firmach, maja znajomych na mapach oraz tych, ktorych po prostu nie lubia. No wlasnie, nie sa wiec obiektywni. Moim zdaniem mianowanie graczy na CMow to jedna z wiekszych bzdur wymyslonych przez BP. Skoro CM po prostu nie moze byc obiektywny, bo jest czlowiekiem i jednoczesnie graczem, cale jego stanowisko to totalna bzdura.

Wielokrotnie wraz z Czeskiem dostawalismy bany za tzw nic, na przyklad podwazenie zasadnosci decyzji moderatora. Od dlugiego juz czasu nawet nie odpalam okienka z czatem, bo szkoda tylko na to miejsca na ekranie :-)

Pozdrawiam, Katarzyna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...