Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hacki i złodziejstwo

xsosnax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zostałem okradziony na wiosnę, całe eq mi zabrali, ostał się tylko miecz który był zbindowany. Teraz nie chce mi się grać od początku i zdobywać tego wszystkiego, do starego konta nie wrócę bo nie mam passów na stronę i nie mam jak zmienic hasła do gry i boje sie ze znowu jak troche uzbieram to zeby mi nie skrobneli. Założyłem więc nowe konto i gram od 0 i mam pytanie nie ma ktoś jakichś hacków żeby przyśpieszyć rozwój postaci? Szukałem tu i ówdzie ale w większości to jakieś keyloggery czy inne badziewia. A jako że to forum odnośnie cheatów, botów, bugów itd. zwracam się do was użytkownicy, czy ktoś z was nie posiada takiego hacka? Czytałem że są hacki na alz ale jedni zaprzeczają drudzy znowu piszą że są takie hacki sam już nie wiem komu wierzyć. Dodam że gram na serwerze eu.

(ps kiedyś kolega mój miał bota cabal raider, ale jak teraz chciałem go zapodać to mi każą płacić a on go miał za free, dlaczego tak jest? wtedy się trochę bałem o swoje konto ale teraz nie mam już nic do stracenia.)

Opublikowano

Alz hacki nie istnieją, to są keyloggery i chodzi o jedno o " wyłudzenie kasy i kont" to Ci mówi mod. Cabalrider kiedyś był za free, ale nie dzisiaj. Ceny poszły w góre to i boty też tak to ujmę, bot jest darmowy od 16 do 18 chyba. Nie ma hacków na levele i itemki ani na szybszy rozwój postaci. Jedyne hacki to

1. Aoe Hack = atakuje wszystkich do okoła ( nie ma na tym forum)

2. Range i no delay ( To też atakuje do okoła i bez cooldowna na skile i nie znajduję się on na tym forum)

3. Wallhack bieganie przez ściany (tego też tutaj nie ma )

Haki takie jak wymieniłem nie znajdują się na tym forum ponieważ ludzie wolą je zatrzymać dla siebie, i mają w tym racje. Jak by tak każdy miał haka i chakował to zaraz już by wszystko było po blokowane ;)

Kappa.

Opublikowano

a no cóż, to trudno. a co do kopiowania przedmiotów? też natknąłem się na takie coś. Teraz jak nic nie znajdę to pójdę na jakiś prywatny serwer z szybszym expem.

Opublikowano

W pewnym sensie, nie ma darmowych chacków do Cabala. Ma za dobrego GameGuarda i bardzo trudno go obejść, a za darmo nikt nie chce robić. ;f

Opublikowano

Wszystko jest do zrobienia :D

Za darmo sposobu na kopiowanie itemów na globie nie dostaniesz, nie będzie to też mało, ale na privach to nie problem skopiować ;d.

@down

Czy normalne itemki się da kopiować to nie wiem, nie próbowałem, ale myślę że da. Spoko ;d Tylko ogarnę to co mam ogarnąć i dam tuta.

Ja wiem że chłopaki z TDP sobie skakają po serwach i mają itemek jaki chcą z dropa :D Ale to już zajebiste doświadczenie z serwami, to i na cheatach się zna. Ja jakbym nie był leniwy to tez bym coś wykombinował ale mi się nie chce. Nie mówię tu o tym co wyżej, ale coś fajnego, łatwego :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...