Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi

Pinecha08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Prowadzę serwer na hostingu ownserver.pl I gdy ruszyłem z serwerem są okropne lagi przynajmniej gracze tak narzekają ja jak i Administracja jest nas 5 Nie ma lagów nic a nic.. I co mogę zrobić tym wypadku ?

Pluginy na serwerze:

AntyCheat , ChestShop , Essentials , iConomy , LWC , NoWeather , OpenInv , Orebfuscator , PermissionsEX , PlayerStatusSigns , PluginMetrics , Timeismoney , WorldEdit , WorldGuard , WorldSave , xAuth

Serwer 15 slotowy.

Lajkuje

Cześć.

Opublikowano

up@

Co ty gadasz 10 slotów spokojnie uciąga na 512mb ram+ 20 pluginów

Cześć. Prowadzę serwer na hostingu ownserver.pl I gdy ruszyłem z serwerem są okropne lagi przynajmniej gracze tak narzekają ja jak i Administracja jest nas 5 Nie ma lagów nic a nic.. I co mogę zrobić tym wypadku ?

Pluginy na serwerze:

AntyCheat , ChestShop , Essentials , iConomy , LWC , NoWeather , OpenInv , Orebfuscator , PermissionsEX , PlayerStatusSigns , PluginMetrics , Timeismoney , WorldEdit , WorldGuard , WorldSave , xAuth

Serwer 15 slotowy.

Lajkuje

A pisałeś już do tego hostingu ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wywal orebfuscator . ; )

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

OwnServe? Najgorszy hosting jaki kiedykolwiek widziałem, jak masz serwer w Francji za 1,5 zł slot to tymbardziej. Orebfuscator polecany jest na conajmniej 2GB RAM, wyrzuć go, dodatkowo musiałbyś ograniczyć pluginy, wgrać pluginy przeciw lagom oraz wyłączyc moby, nether i reszte. Dodatkowo ustaw 10 slotów, btw. polecam CraftServe.pl - dali dwa razy tyle RAM w tej samej cenie.

Opublikowano

OwnServe? Najgorszy hosting jaki kiedykolwiek widziałem, jak masz serwer w Francji za 1,5 zł slot to tymbardziej. Orebfuscator polecany jest na conajmniej 2GB RAM, wyrzuć go, dodatkowo musiałbyś ograniczyć pluginy, wgrać pluginy przeciw lagom oraz wyłączyc moby, nether i reszte. Dodatkowo ustaw 10 slotów, btw. polecam CraftServe.pl - dali dwa razy tyle RAM w tej samej cenie.

Na Polsce stoi..

Pisałem bo own ale oni nic nie odpisują...

Cześć.

Opublikowano

Na Polsce stoi..

Pisałem bo own ale oni nic nie odpisują...

Nie odpisują bo to chujowy hosting nawet supportowi dupy nie chce się ruszyć i odpisać klientowi, usuń parę pluginów w szczególności Orebfuscator, i polecam zmienić hosting.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

Zmieniam , zmieniam tylko jest tam 20 zł.. Lipa bo zostanie..

Możesz zamienić się z kimś np na innym hostingu z taką samą sumą w portfelu.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...