Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Początki z grą jak zacząć?

Genway

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Jestem nowy i zielony w tej grze i nie mam pojęcia o niczym.

Możecie mi podać jakieś najlepsze boty na początek jak zacząć co kupować i wgl?

I ogólnie pomóc ;D

Na początku mam jakieś 3 do wyboru mmo,eic i vru do wyboru co wybrać najlepiej?

Opublikowano

boxybot...., a nie lupiej zainwestować w kbota , lepszy jest i on ci lvl nabije , a boxybot nie

tylko pamiętaj , żeby się zarejestrować z takiej specjalnej strony co jest bonus

Opublikowano

jest to strona darkorbit./pl/prezent

Źleee .Spróbuj zarejestrować się z tego linka www.darkorbit.com/comedy

dostaniesz

Kilka miechów premki (6 z tego co słyszałem)

8 flaksów

3 big boye

31 mp1 (lasery)

i trochę ammo :)

polecam na start

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano
hm jak jesteś nowy to polecam ci zagrać bez bocenia z rok a potem kiedy cie to znudzi zacząć bocić...

To na prawde fajna gra, warto najpierw troche polatac manualnie. Pasc milion razy, wkurzyc sie i dopiero odpalic boty :-)

Pozdrawiam, Kaśka.

Opublikowano
A ja z tego co słyszałem już nie ma konta(prezent) ze dostaje sie 8 flaksow i wogule:(

Pozdrawiam, Kaśka.

Przez Comedy ostatnio zakladalam kilka kont. Za kazdym razem 3 flaksy i premka, z tym, ze raz na miesiac, raz na dwa miesiace, a ostatnie konto jakie zalozylam dostalo premke do konca sierpnia liczac od dzisiaj. Nie wiem, jaka jest regula przydzielania tych bonusow.

Pozdrawiam, Kaśka.

Opublikowano

Po co mu lvl ? chyba lepiej miec 1 lvl i bocic na x-1 przynajmniej nie bedzie padal i wiecej zarobi bo nie ma az tak duzo botow

Nie graj sam bo przestaniesz w to szybko grac

Ta gra polega na boceniu i co weekend polowaniu

Ja Ci polecam bocic na boxybocie kupic w miare mozliwosci dokupuj napedy najlepsze i zbieraj urke na spearhead jak Twoje konto bedzie mialo 28 dni pomysl o zakupie kbota i zbieraj dalej boxy na x-1

Opublikowano

Po co mu lvl ? chyba lepiej miec 1 lvl i bocic na x-1 przynajmniej nie bedzie padal i wiecej zarobi bo nie ma az tak duzo botow

Ja Ci polecam bocic na boxybocie kupic w miare mozliwosci dokupuj napedy najlepsze i zbieraj urke na spearhead jak Twoje konto bedzie mialo 28 dni pomysl o zakupie kbota i zbieraj dalej boxy na x-1

LOL ?

1.Jak bedzie co weekend huntowal i w tym pierwszym weekendzie mu sie uda 5 golcow ubic to potem juz sobie na x-1 nie poboci.

2.Nie rozumiem, jak gra może polegać na boceniu ? -. - Wyobraź sobie człowieku że ktoś kto nie grał nigdy wchodzi na konto co ma full lf4 itd.

Nie wiem jak wy wszyscy tutaj , ale gdybym ja nie grał nigdy w coś i nagle zaczął grać na koncie które już nie może być lepsze, to by mi sie znudziło bardzo szybko ....

Opublikowano

widzę że ty nigdy nie grałeś w tą grę tak naprawdę, kiedyś gra polegała na lataniu z kolegami i ubijaniu razem deva na x-3 , a teraz ty mówisz że ta gra polega tylko na boceniu? po co mu bocić jak nie będzie umiał ubić golca? po co mu bocić jak będzie liderem klanu, i słabszy gracz poprosi go o pomoc z kryśką, a on nie będzie wiedzial co to jest?

co do tematu, jak zaczynasz to załóż 2-3 konta i boć je równomiernie, jak cie stać to kup pbdo bota i dwa kboty no gg, w razie czego jak jedno konto zbanują będziesz miał drugie, no i jak będziesz miał te 31lf3, 16bo2, golca, napędy, dodatki, zacznij wbijać lvl, a później boć na x-5 i wbijaj energie do galaxy , bij kubiki, lataj wieczorami na statki, żeby było widać jakiś ruch na koncie , a nie tylko boxy i boxy..

Opublikowano

Ja też zacząłem grać, zarejestrowałem się ze strony z prezentem, mam bigboy'a, 4drony, teraz staram się bocić BoxyBotem, kupić sobie Leonova, ale narazie boxybot mi nie działa. ;f Możesz sobie poubijać trochę Streunerów, misje porobić, gierka jest naprawdę fajna.

Opublikowano

Ja też zacząłem grać, zarejestrowałem się ze strony z prezentem, mam bigboy'a, 4drony, teraz staram się bocić BoxyBotem, kupić sobie Leonova, ale narazie boxybot mi nie działa. ;f Możesz sobie poubijać trochę Streunerów, misje porobić, gierka jest naprawdę fajna.

Aż do momentu gdzie podleci do Ciebie SFE i Ciebie z rakietki zdejmie? ^^

Opublikowano

ej mam pytanie bo już nie działa darkorbit.pl/comedy ani darkorbit.pl/prezent dostaje się 3 flaxy itd tak jak kiedys co zrobic jakie pomysły jak można piszcie na gg 21516694

Opublikowano

Up nic się nie da zrobić teraz dostajesz tylko 3 flaxy big boya i premke na 2 miesiące a wcześniej w comedy się dostawało 3 big boye 6 miesięcy premki 31 mp1 8 flaxow i trochę x2 opuścili nagrodę teraz :(

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

powiem tak.

1-Premka

2-Kbot

3-rabat + podwójne

4 Nowa Fe w 2 miesiące

Server:Hiszpania4

Level:19

Ranga: Pułkownik

PP:25

Statek: Golec FE+Apis

NIK: MrRulez

Opublikowano

a ja powiem , tak , że nie opłaca się w tą gre już grać , ja już sprzedałem konto w top 30 pl1 i nie mam zamiaru grać bo tylko kasa,kasa i kasa...

WojakPL

Opublikowano

Kbot nongg , Klan Vru Serwer pl1 , samemu zagrać z 2h zrobić misje z nagrodami (te po lewej) dobić do pirahny , puścić bota , szybko kupic loenova i genki , a dalej już eq kupić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...