Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] POMOCY odwdzięczam się !

Z0z0lekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wiedziałem i słyszałem o pobieraniu gier z netu i zrzucanie na pen drive i na konsole xbox :) i czy to działa a jak tak proszę o poradnik NA PEWNO SIĘ ODWDZIĘCZĘ :D

Opublikowano

Można tak zrobić i to jest całkiem proste tylko że jak zalogujesz się na neta wcześniej czy później dostaniesz bana .

Jeżeli nie grać przez neta . To przerobić konsole i ściągać gry :)

card.png
Opublikowano

ahhh :( gry na xbox'a są strasznie drogie a konsoli nie chcę przerabiać już 3 nowsze gry kupiłem i mi szkoda a może jest jakiś inny sposób ?:)

Opublikowano

@up możesz pobierać wersje dmonstracyjne lub pobierać je na kompie i brać na xboxa lub w niektórych sklepach są wyprzedaże chyba ostatnim razem w Media Marktu widziałem Red Faction Armagedon za 24,30 , gry możesz również wymieniać za starszą używaną gre za wymiane płacisz około 20 zł za nowsze 80 zł :D

mihcio15.png

Opublikowano

Co do zdobycia gier, idź sobie do empiku, i tam masz gry na ps3 / xbox'a za 20 - 50zł, mówię o hitach, a nie jakiś podpierdółek. Czytałem w CDA że w te wakacje jest taka wyprzedaż, której jeszcze nigdy nie było.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To szukaj uzywanych na Allegro lub Gametrade.

Swoja droga mialem tak samo,wydalem w sumie okolo 1200zl na gry,az pomyslalem o przerobce bo nie szlo wyrobic z kasa.

ruch_13.jpg
Opublikowano

heh ja na szczęście trochę mniej wydałem lecz po 1 nie mam zaufania do takich sprzedawców na allegro :) a zauważyłem że jeden koleś ma 100+ gier i to nowych nie możliwe że kupił heh jak niektureś po 300zł -_- więc on chyba jakimś sposobem pobrał te gry -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...