Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile jeszcze?

ZboruchPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wysłałem ticketa, żeby sprzedać postacie ( do polskiego supportu). Czekam już 4 dni i nic. Dostałem tylko wiadomość co od razu na początku przychodzi. Ile jeszcze czekać ? :D

Opublikowano

skąd to mamy wiedzieć to oni wybierają sprawy a może tysiące osób do nich wysłało w tym samym dniu prośbę o zwrot postaci itp.. i teraz mają w Ch*j roboty :D

Opublikowano

mi odpisali po 2 tygodniach xD. poczekaj albo jebnij z 30 ticketów, mi po 30 odpisał po 2 minutach. 2 dni potem dostałem odp, na pierwszego ticketa ( lol )

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Ok :D TO jeszcze troche poczekam :D Ale na pewno mi zaakceptują sprzedaż ? :D

Tak o ile nie sprzedawałeś już czegoś wcześniej.

Opublikowano

2 tygodnie temu napisałem do POLSKIEGO support'u , do wczoraj się nie doczekałem odpowiedzi .

Wczoraj wysłałem do ang. supportu , po 1 godzinie dostałem odpowiedź ! .

Jaki z tego Morał? Polacy są leniwi :D.

///

Później musisz tylko wejść w historie zgłoszeń , wejść w zgłoszenie gdzie napisałeś do polskiego supportu zgłoszenie i napisać im , że jest to nieaktualne . :)

Opublikowano

Prosz.

Hi I want give back 3 champions .

1.<champ> - <cena za którą go kupiłeś>

2.<champ> - <cena za którą go kupiłeś>

3.<champ> - <cena za którą go kupiłeś>

I want give back them , because they dont match to my style of game.

W Odp. otrzymujesz wiadomość , że tego normalnie nie robią , lecz zrobią wyjątek . Ble , ble , ble...

Taka rutynowa odpowiedź . :)

Opublikowano

Prosz.

Hi I want give back 3 champions .

1.<champ> - <cena za którą go kupiłeś>

2.<champ> - <cena za którą go kupiłeś>

3.<champ> - <cena za którą go kupiłeś>

I want give back them , because they dont match to my style of game.

W Odp. otrzymujesz wiadomość , że tego normalnie nie robią , lecz zrobią wyjątek . Ble , ble , ble...

Taka rutynowa odpowiedź . :)

A mógł byś napisać formułkę ang. do reklamacji Katariny? Będę wdzięczny :)

Game Over

Opublikowano

Jak chcesz szybciej dostać odpowiedz , zrób tak zwane multikonto , ponieważ jak się dowiedziałem na nowsze konta odpowiadają o wiele szybciej :) Sprawdzałem to i naprawdę działa:) Sam spróbuj może coś zdziała:)

@up , Nie rozumiem tego zdania; ) Jak chodzi ci o unieważnienie ticketu musisz i tak do nich napisać jeszcze raz że go unieważniasz.

Opublikowano

Hello, We received a request from you at this email address. You submitted this request when logged out, and we need to verify you own this email address. Please click the following link: Przysłali mi coś takiego ? CO to oznacza ?

Opublikowano

"Otrzymaliśmy twoją prośbę z twojego e-mail'u . Możesz złożyć ten wniosek po wylogowaniu się , i musimy sprawdzić czy jesteś jego właścicielem . Proszę nacisnąć ten link : "

Prosz. Bardzo . :)

Opublikowano

No to jak kliknąłeś to jest już dobrze i powinieneś dostać kase :)

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...