Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy ten bug zadziała

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, za 1 razem gdy wydropiłem wierzchowca miałem pełny ekwipunek i po pójściu do stajennego wymieniłem go na pieczęć lecz mi wyleciała. Czy jeśli bym na dropku wydropił świadectwo zrobie, by pieczęć mi wyleciała to czy nick zniknie i będę mógł ją podnieść innym kontem czy nick zniknie razem z pieczęcią. Możecie powiedzieć idź główną wydrop, ale mam 56 lvl więc w godzinach 19-21 metiny diabła są niemożliwe do rozbicia bez niechcianej "pomocy".

Opublikowano

To będzie normalnie tak jak drop z metków. Poczekasz ileś tam sekund ( nie pamiętam dokładnie, 15 chyba ale nic Ci nie obiecuję :D ) i itemek traci właściciela, ze tak powiem. Jest neutralny i każdy może go podnieść.

E9mwj60.png
Opublikowano

ewentualnie DH gdy w środku nocy zabiore pieczęć przez DH na głównym koncie nikt tego nie zgłosi mam szanse na bana?

zresztą sprawdze wydropie na dropku i dam znać :) jak zadziała nie bd pisać tuta bo za dużo 9 latków będzie z tego korzystać i wkońcu to zablokują

Opublikowano

Jeżeli nikt nie zgłosi i nie zobaczy to nie dostaniesz ale ja bym poczekał aż nick zginie bo itemek zostanie ;)

josemousignature.jpg
Opublikowano

Upadnięty item znika po 3 minutach, nick znika po upłynięciu ok. 20-30 sekund.

A co do eventu, to może spróbuj Metiny 75-80 ?

naajsik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...