Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Chyba kradzież konta

locco94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, otóż wchodząc dziś na Battleloga,od około 5-7 dni nie wchodziłem, chcąc się zalogować wyskoczył mi komunikat Niewłąścicwy adres e-mail lub hasło

No i potem weszłem na e-maila a tu taka wiadomość:

Twój adres e-mail został pomyślnie zmieniony. Pamiętaj, aby przy następnym logowaniu do Origin podać już nowy adres e-mail.

Jeśli zmiana ta nie została zainicjowana przez Ciebie lub podejrzewasz, że bezpieczeństwo Twojego konta jest zagrożone, skontaktuj się niezwłocznie z działem pomocy Origin.

Pozdrawiamy,

Zespół Origin

Ale ja nic nie zmieniałem, tak jak mówiłem nie wchodziłem na Battleloga z 5-7 dni więc nie wiem. Czyżby to mogło byc kradzież konta. Napisałem już w odpowiedzi do ea że mam taki problem ale jakoś nie widzę interwencji z ich strony.

Co mogę teraz zrobić?

Opublikowano

Własne nikomu nic nie podawałęm. Anti virusa mam Malwarebytes i własnie robię skan.

Edit:

Właśnie przyszło mi moje konto wiadomość o bonusach w sklepie Origin. Więc coś tu jest nie tak. o.O

Opublikowano

Radzę jak najszybciej napisać do polskiego centrum pomocy.

https://help.ea.com/pl/

Opisz po prostu jaka Ci się przytrafiła sytuacja.

Opublikowano

Ja mialem kiedys tak ze niby konto shackowane, w sumie hasło było takie same (przez moment inne jak EA mówiło *ZONK*) ale po 2 dniach sie normalnie zalogowalem a nikt się nie zalogował ani na origin ani na bf3, poprostu sie im cos blokuje i musisz poczekac, w przypadku kradziezy to złodziej nie zawsze musial maila zmienic dlatego przychodza Ci na maila nowinki origin :D napisz na EA live chat a jesli nie znasz angielskiego to napisz do mnie a ja to ogarne

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

Ale nie mogę nawet na Origin się zalogować więc muszę od nowa rejestrować się?

Ale jak by nie zmienił e-maila to mógł bym dać przecież funkci zapomniałem hasła a jak biere to to i tak pisze że nieprawidłowy e-mail.

Opublikowano

Witam, mam pewien problem. Od kilku dni nie logowałem się na Battleloga i teraz, kiedy spróbowałem to wyskakuje mi komunikat na temat błędnego hasła. Nikomu nic nie podawałem, a na mojego e-maila przyszła wiadomość o prośbę zmiany hasła. Nie wiem co mam robić, nie chcę stracić konta.

Hi, I have a problem. For several days did not log onto Battleloga and now, when I tried it it gives me an error about the wrong password. I stated nothing to anyone, and my e-mail for a message about a request to change the password. I do not know what to do, I do not want to lose your account.

Opublikowano

po co kretynie napisałeś po angielsku na polskim forum???? jak Ci na mail przyszła prosba o zmiane hasła czy powiadomienie o zmianie hasla to ktos wstukał zapomnialem hasla i podal Twjo mail

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

No dobra, pisałem do tej pomocy na tym Live i gościo mi napisał że zbada to jakaś grupa i odpiszą za 3 dni. No i nie odpisali, więc co można teraz zrobić jeszcze?

Opublikowano

Już mi niby oddali konto, ale mam od 0 lvl ale dopiero teraz zauważyłem że nie mogę grać bo pisze że podany kod został wykorzystany. lol

Opublikowano

Już pisałem ale te goście są jacyś nie ogarnięci albo nie możemy się zrozumeć. Piszą że powołali jakiś zespół i mi wyślą odpowiedź w ciągu 3 dni no i mineło a odpowiedzi nie mam.

Opublikowano

Kurde wysłałem maila do Supportu Polskiego ze zdjęciami gry wraz z Kluczem i paagonem ale nie odpisują.

Chyba pozostaje zadzwonić do nich, a i ile tak mniej więcej kosztuje 1 minuta do nich?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...