Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League Of Legends Bundle Giveaway

NoClass

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2Up Tak. Będziesz mógł mieć. Ja wszystkie możliwe kody mam zapisane i wykorzystałem tylko 1 do BF3 :D. I z tego co mi wiadomo to dostanie sie pewnie postać+skin.

Opublikowano

tu jest tylko master + skórka a nie graves , napewno dadzą nową skórkę i postać za 6,3k geniuuuussz ....

Wczoraj był yi + skórka i nie aktualizowali strony. Dziś ma być ktoś inny ze skórką. Być może będzie to postać za 6.3k.

Opublikowano

to jest z wczoraj czyli tam tomorrow to jest dziś ... a po 2 nie jestem znawcą angielskiego ale tam co podkreśliłeś pisze tylko o tym że dziś kolejne kody a nie hero

@up nie wiadomo czy o 19 ... po prostu jakiś troll to sobie wymyślił o 19

//nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Umiem czytać .

Cwaniaczek zasrany się znalazł .Przed kompem tylko mocny .

WAL SIĘ TROLLU.

PYTAM SIĘ - O której NAJCZĘŚCIEJ.

Czytanie ze zrozumieniem ...dzieciaczku.

Opublikowano

ja tylko zadałem ci pytanie a nie hejtowałem Cie . przecież to nie jest codziennie żeby obrać mniej więcej o której godzinie to będzie .

//nieregulaminowa sygna

Opublikowano

http://leagueoflegends.pl/forum/showthread.php?tid=77778

Wczoraj takze rozdawali Gravesa & Ramusa, nie potwierdzono że dziś o 19 po 660 kodow, do obu z postaci.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Wczoraj był Master Yi + Samurai Yi (skin). Dzisiaj również będą kody ale nie wiadomo na co i o której! Wczoraj rozdawali o 19:00 (o ile dobrze pamiętam).Być może dzisiaj też będą o 19:00 nie wiadomo. Na stronie piszę o Master Yi bo strona nie jest zaktualizowana więc raczej nie będzie już kodów z Masterem.

Opublikowano

ja czekam

http://euw.leagueoflegends.com/news/riot-k-9-nasus-retiring

jutro nasus

On jest do kupienia...

Jeśli zechcecie, by wpadła wam w łapy ta taktycznie uzbrojona wersja Kuratora Pustyni, koniecznie odwiedźcie zakładkę Skórki w sklepie League of Legends, od dziś do końca imprezy tj. do 19 sierpnia, godziny 20:00..

Opublikowano

Smieszne jest to, ze ludzie nie umieja nic z angielskiego i jak widza jakas liczbe to mysla ze do data darmowego skina.

Pozdrowienia :)

Na oficjalnej lola bylo napisane ze 6:30-7 TM+1

wiec to chyba cos znaczy tak?

szefmarcin.png

Opublikowano

Smieszne jest to, ze ludzie nie umieja nic z angielskiego i jak widza jakas liczbe to mysla ze do data darmowego skina.

Pozdrowienia :)

Na oficjalnej lola bylo napisane ze 6:30-7 TM+1

wiec to chyba cos znaczy tak?

Tak powstają legendy.

Opublikowano

dla tego dla mnie nie możliwym by dali skórkę RIOT Graves . wyszła 3~dni temu i już ma mieć ją tysiące graczy ? mija się to z celę .

//nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...