Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

24/7][Survival + Minigry][DEDYK][100 SLOTÓW][1.3.2] Warto zajrzeć...

TheKaczorek178

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROSZĘ O OCENE PREZENTACJI I SERWERA

!Serdecznie zapraszamy!

IP: 176.31.255.90:25040

Zapraszam na serwer Minecraft w wersji 1.3.1. u nas masz nieograniczone możliwości rozgrywki. Mozesz grać na arenach Survival Games, odkrywać nowe kopalnie na mapie survival lub jak wolisz walczyc na mob arenia. Masz również możliwość zmierzyć sie z innymi graczami na arenie PvP lub zagrać w popularnego spleefa. Zdobywaj również różne surowce, następnie sprzedawaj je w sklepie i kupuj dzialki pod swoją gildię. Serwer daje ci nie ograniczoną możliwość eksploatacji świata.

Typ serwera: Survival + Minigry

Potwory: Tak

Zwierzęta: Tak

PvP: Tak

Premium: Nie (Każdy może zagrać)

Sloty: 100

Biała lista:Nie

Nether: Tak

Status: Włączony

20120817184504.png20120817190201.png20120817190244.png20120817190351.png

Serdecznie zapraszamy!

Informacja: Ten temat jest główną reklamą serwera, inne nie należą do mnie!

Opublikowano

Naprawde bardzo przyjemny serwer jeden z niewielu, które dotychczas mialam przyjemność zwiedzać:D

Wiele propozycji rozrywki!!!

Szczególną uwage trzeba zwrócicć na IGRZYSKA ŚMIERCI (naprawde wciagajace rozgrywki), ale nie zapominajmy również o MOB-ARENIE itp. !!!

Warto także wspomnieć, że serwer jest na non premium i posiada az 100 slotów. Podczs gry nie miałam lagów ;p

SERDECZNIE PLECAM :D

Opublikowano

Serwer jest naprawdę fajny. Dobry kontakt z administracją serwera 0 lagów 100 slotów. Są igrzyska śmierci i MobArena na której jest wiele zabawy i ciekawych przygód. Serwer jest jednym z najlepszych na jakich grałem. Jest jeszcze bardzo wiele rzeczy mógłbym tu pisać w nieskończoność. Serdecznie polecam. DeathRow

Opublikowano

Dzieki za tak szybka odpowiec napewno zagram

:)

Pozdrawiam

Chowder Tak wejdziesz z 1.3.1. Serwer ON za jakies 5-10 min. Chcesz to mozesz nagrac film.

A Ogarnieta administracja i ilu ich ?
Opublikowano

Macie tam ciekawą administracje, skoro główny administrator usuwa pliki serwera, którego nie miałeś kopi ^^. Powodzenia życzę.

Mam kopie. On został wyżucony z całej sieci. Serwer juz działa zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...