Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dodać skórkę po update ? Folder albo program proszę :)

matiop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż był update i foldery z characters się po zmieniały a program Skin Installer Ultimate nie działa.

Więc proszę o pomoc gdzie znajduje się folder z z characters żeby skórkę można było zmienić albo program :-)

Opublikowano

To nie wiem bo ja dziś pobrałem ten program i mi nie działa bo zazwyczaj to sam zmieniałem ręcznie mam błąd przy tym programie :

Error: "Nazwa skórki"

Could not be identified and was skipped.

Ktoś wie o co chodzi :huh:

Opublikowano

Wy lepiej kupcie sobie skórkę a nie modyfikujecie pliki gry, idioci cieszyłbym się gdybyście za to bana złapali

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

Wy lepiej kupcie sobie skórkę a nie modyfikujecie pliki gry, idioci cieszyłbym się gdybyście za to bana złapali

Dzieciaku 9-14 letni jak nie znasz się to nie mów ja przynajmniej nie kradnę od mamy chociaż już z nią dawno nie mieszkam pieniędzy z portfela żeby posiadać głupią skórkę :)

Ja chce to dla siebie a jak zwykle REFRESH bo nikt mi nie pomógł -.-

Opublikowano

// Super forum dzięki za pomoc widzę że z 10.000 użytkowników ani jeden mi nie chce pomóc wielkie dzięki już kocham to fourm.

Proszę o zamknięcie bo to bez sensu ..

Opublikowano

// Super forum dzięki za pomoc widzę że z 10.000 użytkowników ani jeden mi nie chce pomóc wielkie dzięki już kocham to fourm.

Proszę o zamknięcie bo to bez sensu ..

Nikt nie chce pomóc? a może po prostu nikt NIE WIE jak pomóc ?

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...