Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]SkySky

kowal0050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Mam mały i dręczący problem z tym botem na początku fajnie sprzedawał i upgradował skylab a teraz co ? wysyła tylko i sprzedaje, nie ma zamiaru upgradować skylabu i nie wiem co jest nie tak. Jest tam taka linijka jak upgrade level do czego ona służy? surowców mam wystarczająco na rozbudowę skylabu. Proszę o pomoc.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Upgrade lvl czyli do którego poziomu ma ci rozbudować. Czyli np dasz 15 to program rozbuduje ci wszystko do 15 lvl'u :)

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

coś mi nie działa ten sky sky -_- nie mogę wkleić SID`u o.O i poza tym żeby mieć SID konta to muszę się zalogować na konto -.-

@down to jak mam się zalogować na tym bocie ?? :D Bo ja nie wiedzę, takiego czegoś :(

sygnacu.jpg

Opublikowano

Dziękuje problem rozwiązany. Temat do zamknięcia.

@2 UP:

Jak nie pobrałeś pliku accounts.xml to go pobierz.

potem włącz program i będziesz miał tam takie tabelki (jak w wordzie tabela wygląda) i uzupełniasz dane wpisujesz login,passy itd. potem klikasz przycisk save i uruchamiasz. Jak Coś to pisz na PW to Ci pomogę.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano
Dziękuje problem rozwiązany. Temat do zamknięcia.

@2 UP:

Jak nie pobrałeś pliku accounts.xml to go pobierz.

potem włącz program i będziesz miał tam takie tabelki (jak w wordzie tabela wygląda) i uzupełniasz dane wpisujesz login,passy itd. potem klikasz przycisk save i uruchamiasz. Jak Coś to pisz na PW to Ci pomogę.

A moglbys na forum napisac co bylo powodem problemu? Moze sie ta wiedza komus przydac na przyszlosc.

Pozdrawiam, Katarzyna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...