Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety , ale następny raz nie dam szansy temu serwerowi . Już chyba wszyscy mamy jeszcze w pamięci to co się działo na poprzedniej "wersji" serwera ...

Jeżeli faktycznie okaże się , że jest stabilny itp , to MOŻE zagram jeszcze raz .

Prezka 7/10

Pozdrawiam .

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Siema serv mi się bardzo podoba idzie wbic 80 na samym dropie. Kanole dropia po 10szt 5metkow na zohan i mialem 40 i resp metkow chyba x2/x3 wiekszy;). Co do tej azathii....to dno na ch2/3/4nie mozna się teleportowac a ch1 często off wiec pozdro.. Pozdrawiam DiscrubSee:))

Opublikowano

Zanim zaczniecie komentować, wejdźcie na serwer i sprawdźcie, a nie pierdolcie farmazony (:

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Coz Nie jestem juz w teamie, ale serwer jest na prawde super. Polecam jeden z najlepszych. Przepraszam za brak polskich znakow ale jestem na tablecie.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...