Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] PLIKI BY TAKI NIESMIALY !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam pliki by taki nie smialy ... w sysinstall wszystko dobrze skonfigurowane .... a niemoge sie polączyc z serwerem i nawet na fillezilli pisze mi ze blad. ... co robic??

Opublikowano

Witam, posiadam pliki by taki nie smialy ... w sysinstall wszystko dobrze skonfigurowane .... a niemoge sie polączyc z serwerem i nawet na fillezilli pisze mi ze blad. ... co robic??

Mam ten sam błąd w sysinstall wszystko dobrze ,rooty z końcówka 100 , port logowania dobry ,binka dobra . Navicat nie może sie połączyć prawidłowe hasło końcówka 100 . Wczoraj normalnie smigało a dzisiaj taki efekt

Opublikowano

Mam ten sam błąd w sysinstall wszystko dobrze ,rooty z końcówka 100 , port logowania dobry ,binka dobra . Navicat nie może sie połączyć prawidłowe hasło końcówka 100 . Wczoraj normalnie smigało a dzisiaj taki efekt

a mi wogule nie chce na nic wejsc :/ pomoze ktos??

Opublikowano

Musicie usunąć server i zrobić od nowa można to naprawić . Naprawie wam to napiszcie na pw .

Licze na like :)

dzięki pomogło

temat zamknięty, jezeli wam niechodzi polecam zamontowac jeszcze raz albo montowac w virtual pc 2007 na 100% dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...