Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MegaSztormMT2 [PL][Hamachi]

swiatek25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczera Opinia:Serwera i [HA]Sztorm

MegaSztormMT2 to typowo serwer pvp gdy wszedlem pierwszy raz na serwer po 5sec zjawil sie kolo mnie gm i dal mi 250lv naprawde jezeli chodzi o Moderatora daje szybko odpowiedzi na hamachi na kazde pytanie jakie najlepsze bonusy 6/7 i tak dalej .Jezeli chodzi o klimat serwera jest milo tylko glupie jest to ze w zbroji jest 700000pz?!To chyba jedna wada tego serwera ale tylko to moje zdanie.Chcesz zrobic pro postac i klasc wszystkich na glebe zapraszam

MegaSztormMT2 !

Na tym servie wali się około 350k więc dgyby w zb było tyle to by było pvp do 1 hita.

Opublikowano

Ech ludzie ogar / serwer fajny i spoko ogarnięta administracja hymm patrząc to każdy serwer ma pliki rykoxa nawet castale Mt2 oni tylko dodali nowe bronie itp .NA sztormie można wygrać rożne rangi np w pvp ranga [MPVP] na oxie możesz wygrać własna range. więc daje serwerowi 10/10 .

Opublikowano

Graj sobie na tym twoim serwie i swój opierdalaj nie mój. I tak dużo zrobiłem, są teraz dodane zbroje i bronie na 250 lvl. Usunąłem ulepki. Zmieniłem bony w navi. Są teraz trochę inne. Usunąłem bony na orki, zwierzęta itp niepotrzebne. A i jeszcze dałem ten nieszczęsny lvl na start niestety 101 lvl jest i pierścień już jest.

bonyt.jpg

Opublikowano

Przekonałem się HA nie jest taki zły lecz wy tak noi co że ma takich handlarzy mi się podoba ten twój serwer Casuel te twoje new zbroje to co niby ? nowe zbr i radocha taka wielka wow. Widać jakim jesteś admin (Mówie do admin CasuelMT2) .

Tak wogule macie własne serwery to sie nimi zajmujcie zamiast truć -,-

A i mam problem czemu nie ma sieci czyszczenie było?

Opublikowano

Nie chce tutaj obrażać ale ty poszedłeś za daleko tutaj

cytat:Nie reklamujemy noobowskich serwerów

cytat2:dziękuje wszystkim noobom i dzieciakom.

Ja się napracowałam by je dodać wszystko edytowałam i nie zostawie tych słów tych na pastwe losu

i virgoal wbije narazie na twojego po patrze że niema co robic na tym zacofanym świecie(bez urazy dla ludzi którzy starają się to zmienić)

Pozdrawia ich DeathAngel

1351550102-U700511.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...