Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]lf-4

mydło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie pytanie dotyczące ulepszenia LF-4. A więc tak słyszałem że już sie nie opłaca ulepszać LF-4 ale myślę że to nie prawda dlatego postanowiłem napisać tutaj temat;-). Ja mam 14lf4 9dronów na 16lvl i czy jak bym miał te 14lf4 ulepszone LF-4 to czy było by widać dużą różnicę. Bo np. kolega obliczył mi że o 10k więcej bede bił ale BugPoint inaczej to podlicza. Dzięki za ifno ;-)

CO JE GRANE ?

Opublikowano

zależy z jakiego ammo byś bił , bo jak z x4 to bedzie widać , ale jak z x1 to mniej będzie to zauważalne

moim zdaniem najpierw powinieneś postarać się o komplet dronów i lf-4 , a dopiero później zająć się ulespzaniem i zdobywaniem dresów do dronów

Opublikowano

Wygląda to tak: Mając te 14 LF4 (nieulepszone) włożone do 7 dronów na 16 lvl twój DMG z x1 będzie wynosił 3265, a gdy ulepszysz lasery to będzie 3461 DMG. Z x1 i bez żadnych boosterów, designów, makaronu to różnicy nie widać, ale z tymi dodatkami to już co innego.

www.pomyslowi24.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...