Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak połączyć forum ze serwerem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wgrałem tam pliki od szablonu . i klikam rejestracja i tam potem błędy wychodzą

takie:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/naaxcity/public_html/controllo.php:3) in /home/naaxcity/public_html/controllo.php on line 95

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/naaxcity/public_html/controllo.php:3) in /home/naaxcity/public_html/controllo.php on line 95

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /home/naaxcity/public_html/conn.php on line 2

Nie mozna polaczyc sie z baza danych!

Wnioskuje że trzeba się połączyć ale nie wiem jak ? serwer HAMACHI . potem będę miał dedyka .

Napiszecie jak to naprawić?

Opublikowano

Primo : Zły dział

Secundo : Pod Hamachi nie robi się forum. Z forum to się baw , jak będziesz miał serwer dedykowany.Wtedy jest o niebo łatwiej.;]

Chcę , by stare czasy Metin2 wróciły ...  :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...