Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]ULEPSZANIE W SKYRIM

Kemis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Mam pytanko do doświadczonych graczy którzy ulepszali deadryczne itemy, otóż mam pytanie jak ulepszyć deadryczny miecz tak aby miał on najwyższą wartość z możliwych, tzn jakie poty ulepszanie użyć, jakie naszyjniki założyć z bonusem do ulepszanie itp. Chciałbym aby ktoś powiedział dokładnie krok po kroku co użyć.

Opublikowano

Oczywiście musisz mieć kowalstwo na 100, dobrze by było gdybyś też miał alchemie na 100, wtedy stwórz potiona na kowalstwo, i ulepsz mieczyk, możesz także ekwipunek z bonusem do kowalstwa i dopiero wykuć mieczyk ;)

Opublikowano

Prawie jak UP :

Najlepszy wybór to Kowalstwo i Alchemia na 100 punktów (i ewentualnie Zaklinanie - nie wiem jak Ty to zdobędziesz :D ).

Stwórz miksturę (z najlepszym efektem) do zaklinania i ulepszania. Użyj tej do zaklinania i zaklnij cały swój ekwipunek (najlepiej cały, bonus to premia do kowalstwa).

Użyj miksturki do ulepszania, załóż swój ekwipunek kowala i ulepsz Deadryczny Miecz.

Przy okazji możesz ulepszyć resztę ekwipunku, by jakoś wykorzystać tę miksturkę.

Jeżeli coś mi się pomieszało to sorry :D

challenger.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...