Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wrota

Skuubi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie głupie pytania. Mam już wszystkie części do wrót alfa. Co się stanie, jak np zacznę robić wrota i przerwę je w jakimś momencie ? Dostanę część nagrody ? Będę musiał od nowa zaczynać ? Co ile można robić wrota? Raz na dzień?

Opublikowano

Ja pierdole... Faktycznie głupie i nie mądre... Jak skończysz fale możesz wylecieć z wrót nic się nie stanie(wylogować się z mapy nie można!) Wrota można robić w chuj ile się chce

Opublikowano

Wskakujesz we wrota i masz np. fale lordiak - po wybiciu wszystkich lordiak na środku pojawiają się dwa teleporty - jeden na baze ( wyskakuje z wrót ), drugi na następną fale

Możesz tak wyskakiwać po każdej fali i nic się nie stanie

Na wrota nie ma żadnego ograniczenia czasowego,po prostu musisz je mieć złożone.

Nagrodę za wrota dostaniesz po ukończeniu ostatniej fali

Gdy pękniesz,tracisz jedno z trzech żyć i lądujesz na bazówce

Opublikowano

1.Jest darmowy,w wykupionej wersji może robić codziennie wrota - co bodajże da się ominąć i codziennie robi ( nie wiem,nie próbowałem)

2.Musisz mieć zainstalowanego net framework'a.Nie trzeba być geniuszem żeby go odpalić- wpisujesz nick,hasło,skrót serwera,naciskasz boxing time i wybierasz sobie na której mapce bot ma Ci śmigać.Warto też zaopatrzyć się w niewidke przed odpaleniem

3.Mi zbiera codziennie około 20k uri + 300/400 energii - mały wynik bo gram na "przepełnionym" serwerze

4.Ja latam już około 2/3 tygodni na nim i nic- a boci często cały dzień + zostaje na noc

5.Innych botów osobiście nie mogę polecić bo tylko z tego korzystam.

Ogólnie nawet z słabych zbiorów jestem zadowolony i nie wyobrażam sobie gdybym miał tyle czasu ręcznie te skrzynki zbierać :D

PS:Nie zakładaj tyle tematów tej samej treści

Wrota możesz zrobić jak je kompletnie złożysz z części

Możesz przerwać robienie wrót po danej fali i wskoczyć ponownie kiedy chcesz nie musisz robić tego odrazu

Nie musisz odnowa zaczynać jeśli skończysz daną fale możesz wybrać teleport który przeniesie cie na baze potem w dowolnym momencie możesz przechodzić kolejne fale

Sorki trochę mi zajęło pisanie i inni mnie wyprzedzili

Opublikowano

Wrota możesz zrobić jak je kompletnie złożysz z części

Możesz przerwać robienie wrót po danej fali i wskoczyć ponownie kiedy chcesz nie musisz robić tego odrazu

Nie musisz odnowa zaczynać jeśli skończysz daną fale możesz wybrać teleport który przeniesie cie na baze potem w dowolnym momencie możesz przechodzić kolejne fale

Sorki trochę mi zajęło pisanie i inni mnie wyprzedzili

Ziom,nie ten post wybrałeś ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...