Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boxybot-co i jak?

Skorpion.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Ostatnio znudziła mi się gra w darka i chciałem trochę pobocić :D

Mam do Was parę pytań.

1. Słyszałem, że jest on za darmo, ale nie wierzę, jak tak to potwierdźcie, a jak nie, to czy jest jakiś bot za free?

2. Jak go obsługiwać?

3. Jak boci[w.s. ile uri, energi zbiera na tak 5h bocenia dziennie?]

4. Szansa na bana?

5. Inne polecane boty?

Za każdą sensowną odp strzelam lajkersem, i na takie licze :D

Pozdrowionka!

@ed

przepraszam za tyle tematów, to wina mojego neta :(

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

1.Jest darmowy,w wykupionej wersji może robić codziennie wrota - co bodajże da się ominąć i codziennie robi ( nie wiem,nie próbowałem)

2.Musisz mieć zainstalowanego net framework'a.Nie trzeba być geniuszem żeby go odpalić- wpisujesz nick,hasło,skrót serwera,naciskasz boxing time i wybierasz sobie na której mapce bot ma Ci śmigać.Warto też zaopatrzyć się w niewidke przed odpaleniem

3.Mi zbiera codziennie około 20k uri + 300/400 energii - mały wynik bo gram na "przepełnionym" serwerze

4.Ja latam już około 2/3 tygodni na nim i nic- a boci często cały dzień + zostaje na noc

5.Innych botów osobiście nie mogę polecić bo tylko z tego korzystam.

Ogólnie nawet z słabych zbiorów jestem zadowolony i nie wyobrażam sobie gdybym miał tyle czasu ręcznie te skrzynki zbierać :D

PS:Nie zakładaj tyle tematów tej samej treści

Opublikowano

Ja ustosunkuję się tylko do punktu 5.

Nie ma alternatywy dla PBDO.

Najwięcej możliwości optymalizacji, na jednej licencji możesz bocić nieskończenie wiele kont, jest najwydajniejszy. Praktycznie każdy szczegół możesz pod siebie dopasować dzięki uwolnionemu API.

Boxybot, jego cena i możliwości w porównaniu do PBDO - zbędę to milczeniem ;)

PS: czy właściciele tego forum wykorzystają choć odrobinkę pieniązków z reklam na optymalizację bądź upgrade zasobów na serwerze? ;)

30 razy w ciągu dnia zapchana baza danych:)

Opublikowano

Boxybot jest to najgorszy bot pod względem wydajności , jednak większość w tym ja go używa :P

Szansa na bana jest znikoma , ja osobiście boce 10 kont od jakiegoś miesiąca w tym czasie kiedy mi komp idzie czyli jakieś 12-16h dziennie i niema bana :)

Ja dziennie na x-1 wybocam 30k urki na spearheadzie FS bez peta i podwajaczy przy moim 16 godzinnym używaniu go.

Jeśli miałbym polecić coś z innych botów to wg mnie najlepszy pbdo bot - wiele możliwości bocenia [te taski ... ;d] możliwość puszczannia go na różnych kontach [opcji tej nie posiadają 2 pozostałe boty - ibot , oraz jego crack kbot]

W boxybocie jest też bardzo ważne jak skonfigurujesz timings w folderze z nim.

Przy domyślnych dużo gorzej działa ...

Opublikowano

1. Jest to jedyny darmowy bot zbierajacy boxy.

2. Ja tylko wchodze w zakladke maps i wybieram mape na ktorej mam bocic.

3. Polecam kupic spearheada (z FS) to bedzie zbieral na 5h okolo 300 energii i 20000 uri.

4. Teoretycznie zadna, tutaj klania sie zasada "glupi ma zawsze szczescie".

5. Kazdy bot jest dobry na swoj wlasny sposob. Boxy jest najgorszy pod wzgledem wydajnosci.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...