Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Okno sklepu

LadyAnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli było, proszę o usunięcie.

Widok sklepu po zmianie:

shopdialog.jpg

Plik wrzucić i podmienić w uiscipt.

Jeśli nie wiesz o co chodzi, proszę wyrzuć komputer i nie bierz się do zmian.

Skan: 0/41

shopdialog.zip

Opublikowano

Świetnie, dodanie większej ilości 'miejsc' na przedmiot to nie problem, teraz tylko czy to wszystko działa po stronie serwera ?

umarł

Opublikowano

Świetnie, dodanie większej ilości 'miejsc' na przedmiot to nie problem, teraz tylko czy to wszystko działa po stronie serwera ?

w syserr widnieje wpis, że "brak miejsca".

Mały problem występuje przy broniach, ale mam nadzieję ktoś rozwiąże.

Jednakże nie buguje nic.

Opublikowano

no ladnie tylko zeby mysql jeszcze chcialo wspolpracować

Liczę na to, że ktoś zrobi diffa.

Są spece i temat fajnie się rozwinie.

Opublikowano

A gdzie jest ten ZAJEBISTY prefix :] zaraz cie mod opierdoli i sie skończy ...... <3

Moje Tematy :

--------------------------------------------

Nowe Bronie:

http://www.mpcforum.pl/topic/694623-dlnowe-bronie/

Opublikowano

Bez edycji serverside nie ma szans żeby zapełnić całość bez bugów.

Jedyny mądry .....

Moje Tematy :

--------------------------------------------

Nowe Bronie:

http://www.mpcforum.pl/topic/694623-dlnowe-bronie/

Opublikowano

A tak się spytam ... Co jest nie tak z mysqlem w tym momencie ?

MySQL zaczyna się bugować...

@ topic, Taki poszerzony sklep sprawdzi się na serwerach 4fun, gdzie administracja chce napchać full syfu do npc.. Tak to według mnie na nic innego się nie przyda..

Pytanie: Czy to również działa, jak jakiś gracz wystawi prywatny sklep? Również jest poszerzony skład?

Opublikowano

A tak się spytam ... Co jest nie tak z mysqlem w tym momencie ?

Też nie rozumiem : /.

GAMUS CIEBIE NAPRAWDĘ PIERDOLI Z TYMI WARNAMI, Z DEDYKACJĄ DO CIEBIE (NIE BYŁO GOŁEJ DUPY, PRZEPRASZAM):

George-bush-tells-america-fuck-you.jpg

Opublikowano

Jeśli było, proszę o usunięcie.

Widok sklepu po zmianie:

shopdialog.jpg

Plik wrzucić i podmienić w uiscipt.

Jeśli nie wiesz o co chodzi, proszę wyrzuć komputer i nie bierz się do zmian.

Skan: 0/41

A masz diff do game?.... LOW

Opublikowano

Takie sklepy są niepotrzebne moim zdaniem. Znacznie lepszym rozwiązaniem było by powiększenie ekwipunku postaci. Z 90 slotów na np. 110, powiększenie to raczej nie problem, ale trzeba jakoś zmienić układ ekwipunku z 5x9 na 7x9 i tu jest problem. Godzinami próbowałem zmienić to i bez skutków. Client to prosta sprawa, trudniej wykonać difa pod to.

sygna1gn.png

ParadiseMt2.pl - Team

Opublikowano

MySQL zaczyna się bugować...

@ topic, Taki poszerzony sklep sprawdzi się na serwerach 4fun, gdzie administracja chce napchać full syfu do npc.. Tak to według mnie na nic innego się nie przyda..

Pytanie: Czy to również działa, jak jakiś gracz wystawi prywatny sklep? Również jest poszerzony skład?

Wiesz, jak masz odpowiadać w ten sposób to sobie daruj bo mnie takie gierki nie bawią. Mysql zaczyna się bugować ... - no zajebiście ale CO DOKŁADNIE SIĘ W NIM DZIEJE ? Jakie błędy ? Co wywala syslog z danego channelu i OGÓLNIE CO SIĘ DZIEJE ? Nie wiesz ? Wyjdź :)

umarł

Opublikowano

Wiesz, jak masz odpowiadać w ten sposób to sobie daruj bo mnie takie gierki nie bawią. Mysql zaczyna się bugować ... - no zajebiście ale CO DOKŁADNIE SIĘ W NIM DZIEJE ? Jakie błędy ? Co wywala syslog z danego channelu i OGÓLNIE CO SIĘ DZIEJE ? Nie wiesz ? Wyjdź :)

Omg you have IQ ET...po umieszczeniu w ponad 40 sprawach mysql, mysql zamknąć! (sorry google translate)

Opublikowano

Omg you have IQ ET...po umieszczeniu w ponad 40 sprawach mysql, mysql zamknąć! (sorry google translate)

Jakiś kolejny troll :) Wiele mi to daje do myślenia. Dlaczego akurat wartość 40 ? Z tego co wiem to 45 jest na jednym slocie eq (tyle samo ma okienko sklepu).

@down

ok, dzięki

umarł

Opublikowano

Jakiś kolejny troll :) Wiele mi to daje do myślenia. Dlaczego akurat wartość 40 ? Z tego co wiem to 45 jest na jednym slocie eq (tyle samo ma okienko sklepu).

Sklep - 40

EQ - 45

sygna1gn.png

ParadiseMt2.pl - Team

Opublikowano

Jak ktoś by chciał te okno w 100% działające i obsługujące większą ilość niż 45.

To PW.

Oczywiście w zamian za $

Topic: Brakuje tutaj czegoś jeszcze

40, nie 45 ;)

Podejrzewam, że wystarczy podmiana tylko kilku "40" (poza pointerami) w funkcjach:

ikxm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...