Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]---->Fantastic Craft<----[Reaktywacja],[FreeBuild],[Tekkit],[Mody],[Skiny],[No-Premium],[Nowe-dźwięki],[Dobre-pluginy]

Damian

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by?/chcia?aby? gra? na serwerze ?

• Tak
      17
    • Nie
      1
    • Jak wejd? i zobacz?.
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejna prezka. Hm. Na pewno wejdę jak już mówiłem. Pobiorę. Tylko pytanie, kiedy będzie włączony?

Opublikowano

Eh. Miało być dzisiaj, jutro.... Ale nic. Czekam z niecierpliwością.... A. i Czy jest rekrutacja na admina,moda Vipa ? jeżeli tak to poproszę wymagania na pw lub tutaj.

Opublikowano

Jeśli dobrze pamiętam to ty jesteś tym panem który kiedyś założył 10 slotowca i było tam 400 działek? Powiedziałeś mi wtedy że nigdy nie wiadomo czy się nie przydadzą, hehe i ta chwila chyba nadeszła, możliwe że zagram.

Opublikowano

zapowiada się ciekawie, napewno wbije pozdro.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Jeśli dobrze pamiętam to ty jesteś tym panem który kiedyś założył 10 slotowca i było tam 400 działek? Powiedziałeś mi wtedy że nigdy nie wiadomo czy się nie przydadzą, hehe i ta chwila chyba nadeszła, możliwe że zagram.

Tak to ja, może się nie skończyły ale już było blisko xD

Opublikowano

Przecież twój serwer miał wystartować podejrzewam przed wczoraj i nagle strona gdzie to było opublikowane usunęła się a serwer nie działa. Więc przykro mi al niezbyt ci wierzę, choć serwer jak bd działać to by było fajnie.

A mógłbyś pokazać jakieś dostępne skiny?

Opublikowano

Pare pytań..

~ Nowe itemy ( copper/silver/bronie/zbroje/materie tzw. YogBox ) ?

~ Mody na scinanie drzewa (pień) i ścina się cało, czy trzeba żmudnie kopać całe dżewko ?

~ AuthMe czy xAuth ?

~ Jakie możliwosci i co dostaje vip/super vip.

~ Co moze moderator ?

~ Ile dzialek ?

~ Beda frakcje ? (oby nie).

Dzięki z góry. ;3

64004534522290988444.png

Opublikowano

Closed (można tak xD ?)

Zmiana taktyki, owszem wystartował ale ktoś usunął wszystkie pliki serwerowe serwera.

Udostępnię nową publikację jak już wystartuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...