Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co lepsze konto premium czy czołg premium?

eryq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki dylemat. w co lepiej zainwestować w premium czy lepiej może kupić sobie lwa do zarabiania kasy?

Mam kw1s i nie wyrabiam na nic, mam 300tys srebra a zaraz IS co polecacie?

Opublikowano

Lepiej kupic premium tanka ale wtedy masz go tylko do zarabiania kasy. Konto premium jest tylko na okreslony czas a czolg na zawsze tylko ze na koncie masz jeszcze zwiekszony oprocz kasy exp

636451494245979649038.gif

Opublikowano

bo teraz lwa na allegro za 70zl sie dostanie :D a mam to gdzieś czy kradzione czy nie, jak zabanują to zbanują w co wątpie.

No ok, dla tego miałem dylemat, co mi po expie jak nie bd miał nic kasy... dzieki panowie za odp.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Ja polecam premium juz od 5 tieru, jezeli tak zrobisz to wtedy bedziesz mial kase na nastepne czolgi tak do 8 tieru.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Panowie. A co po 8 tierze? Nie będzie miał premki i będzie nikim, zarabiać będzie musiał dosyć długo, żeby stoczyć jedną bitewkę tierem 8... Lepszy jest Lowe. ;f

Opublikowano

Ostatnio zakupiłem Lowe i wyciągam około 50-70k bez premki, tak więc zagram bitwę Lowe i mogę robić parę bitew inną 8-mką, chodź ostatnio skupiłem się na jednej 8:D i gram raz Lowe raz IS-3:)

Tak więc kupuj Lowe nie pożałujesz:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...