Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Hacki sie nie pojawiaja..

kubakos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobralem kilka hackow i probowalem je wlaczyc. Najpierw hack potem warrock, nastepnie naciskalem insert przy wybieraniu serwerow i nic!

Pobralem net frameworka 3.5. Ale to nie pomoglo.

Mam windows 7, 64 bity.

Prosze o pomoc

baner%20mpc.png

Opublikowano

Ściągnij i zainstaluj:

Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64 Bit)

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=14632

Service Pack 1 - Windows 7

http://www.microsoft.com/downloads/pl-pl/details.aspx?FamilyID=c3202ce6-4056-4059-8a1b-3a9b77cdfdda

Net Framework 4.0 - Windows 7

http://www.microsoft.com/downloads/pl-pl/details.aspx?FamilyID=0a391abd-25c1-4fc0-919f-b21f31ab88b7

Opublikowano

Pobralem to co mi kazales pobrac. Pobieralem dosc dlugo z moim internetem... i na koniec dowiedzialem sie ze nie moge tego zainstalowac bo juz jest zainstalowane :s

A hacki nadal sie nie wczytuja..

baner%20mpc.png

Opublikowano

A posiadasz antywirusa? Jeżeli tak, to wyłącz go, bo umnie niby też się ładnie cheaty wstrzykiwały, a potem nie działały. Była to wina antywirusa.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Czyli na pewno masz zainstalowane: Service Pack 1 (1.9 gb), Framework 4.0 i Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64 Bit)?

Pytam, gdyż wczoraj właśnie też rozwiązałem ten problem i właśnie te programy w/w mi pomogły.

Opublikowano

Trudno jest mi powiedzieć. Myślę, że powinieneś sprawdzić obecność Service Packa oraz Microsoft Visual Basic. Jest to banalnie proste, bo info odnośnie packa masz w specyfikacji systemu (wiadomości ogólne o nim), a resztę w panelu sterowania w programach.

Pozdrawiam,

Oka~

Opublikowano

Czyli tak, masz te trzy programy, wyłączasz antywirusa (czasami jest w procesach), uruchamiasz hacka jako administrator z odpowiednim injectorem i nadal nie działa?

Opublikowano

Myślę, że na pewno w którymś kroku jest jakaś usterka, ja też długo rozwiązywałem problem z hackami i się udało. Tobie też postaram się pomóc. Zgłoś się do mnie w formie PW, a tam przekieruję Cię na gadu-gadu. O ile tylko nikt inny wcześniej nie wspomoże Cię w tym temacie.

Pozdrawiam,

Oka~.

Opublikowano

Jeszcze nie uruchomilem, teraz to ide spac jutro znowu bede moncil napisze do ciebie na priv okazzi wrazie czego i jutro sie zgadamy.

Pozdro

baner%20mpc.png

Opublikowano

Uruchamiam hack i warrocka jako administrator i dalej nie dziala. Ponowne uruchomienie kompa nie pomoglo! Nadal hacki mi nie dzialaja :/

baner%20mpc.png

Opublikowano

Pierwszy raz spotykam się z tak poważnym problemem, że próbujesz wszystkiego i nic nie pomaga w Twoim przypadku.

Jedyne co mi jeszcze przychodzi do głowy to usunąć wszystkie programy, które Ci podałem i zainstalować je jeszcze raz w odpowiedniej kolejności, a ostatecznie zrobić formata.

Opublikowano

Hmmm tyle pier***enia z tymi hackami ze juz nie wytrzymuje...

Po co format skoro laptop jest nowy, dopiero co go kupilem.

No ale to jest wręcz niemożliwe byś zainstalował wszystkie programy potrzebne do działania cheatów a one Ci nadal nie działają...

Weź je wszystkie usuń, oczyść całego kompa programem CCleaner i Odkurzacz i następnie zainstalujesz je jeszcze raz wg kolejności, którą Ci podam.

Opublikowano

spróbuj odpalić bez uruchom jako administarator

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...