Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][PLUGIN][1.4.5] WorldEdit po Polsku by BR3ND! [NOWOŚĆ] [HIT] [Wersja 5.4.5]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z ciekawości czym spalszczałeś? :D

InClassTrans. :P Ty się bawisz z eclipse to otwórz source i spolszcz mi ten komunikat z wybieraniem pozycji. :P

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja kiedyś się inclasstrans ale zjebałem pare rzeczy xD. Btw. source nie tak łatwo otworzyć. WE jest publiczne lecz musiał bym all lib spalszczać ew. wklejać twoje co by było zbyt nudne xD. Zobacze co da się ogarnąć :D

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Taka mała informacja do wszystkich używających tego spolszczonego WE. Ta wersja nie jest stworzona pod 1.3.1/1.3.2. Jest już nowa, które ma wiele nowych dodatków. Jak tylko znajdę trochę wolnego czasu to spolszczę tą najnowszą wersję i wrzucę. :)

Opublikowano

Możesz spolszczyć jeszcze te pozycje? Byłbym wdzięczny :) Like.

Raczej nie ma szans, ale spróbuję jak będę spolszczał WE pod 1.3.2-R1.0. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam takie małe pytanko,. D: czy komendy są tez po polsku ? czy //wand itd normalnie? jak po polsku to napisz jakie i co rb :> Będę wdzięczny;p

Nie, komendy są normalne. Nie ma sensu spolszczać komend w World Edicie. Po pierwsze to przyzwyczajenie (ja już ponad rok używam WE), a po drugie to polskie komendy byłyby znacznie dłuższe niż angielskie.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@refresh

Nowa wersja - 5.4.5 (Najnowsza pod minecraft'a 1.4+). Jest trochę gorsze spolszczenie, ale niedługo będzie o wiele lepsze. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...