Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][PLUGIN][1.4.5] WorldEdit po Polsku by BR3ND! [NOWOŚĆ] [HIT] [Wersja 5.4.5]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, spolszczyłem dla Was plugin WorldEdit w 50 procentach. Jest to wersja 5.4.5. (najnowsza pod minecraft'a 1.4+)

Parę przykładowych komunikatów:

1347119536-U374375.jpg

DOWNLOAD

https://dl.dropbox.com/s/x4b9f0emc7lzp2u/WorldEdit.jar?dl=1

SKAN

https://www.virustotal.com/file/3ac92e958c7a41ec937ead72772e8bc29b3a097101b7e95b8c7ac0fd778ac2b1/analysis/1353020615/

Plugin możesz znaleźć TYLKO w moich plikach serwerowych:

[DL][1.4.2] Pliki serwerowe by BR3ND [F-B] [uPDATE V2.2] [Autorsko spolszczone pluginy!] [bUKKIT 1.4.4-R0.1]

Na razie pełnego spolszczenia nie ma, ponieważ jestem trochę leniwy, a jest to bardzo męczące.

Zabraniam używania pluginu w swoich plikach/paczkach, które są opublikowane w internecie.

Podoba się? Walnij lubię to! :)

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aaa :) Spolszcz essentiala to będziesz wysoko :)

Albo plugin napisz jak sie w Jave bawisz :)

Polecam Javastart.pl - Sam się tam nauczyłem !

Pomogłem? Like?

Opublikowano

W essentialsie wystarczy zmienić locale na pl i masz w 90% po Polsku. Jestem wysoko? :D

Opublikowano

Albo plugin napisz jak sie w Jave bawisz :)

Polecam Javastart.pl - Sam się tam nauczyłem !

W Essentials wystraczy zmienić 1 linijke i masz spolszczone.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

No i wreście przyszedł czas na WorldEdit :) Lajk jak najbardziej zasłużony

@Offtop Mógłbyś podać texture pack? :)

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

No i wreście przyszedł czas na WorldEdit :) Lajk jak najbardziej zasłużony

@Offtop Mógłbyś podać texture pack? :)

faithful 32x32

Jak ten spolszczony WorldEdit nabierze jakąś popularność to zacznę spolszczać jeszcze inne pluginy. Jeśli nie to raczej zaprzestanę bo nie ma sensu robienia czegoś z czego nikt nie korzysta. :P

Opublikowano

Leci lajk. Chodź nie wiem czy jest sens spolszczania, większość osób na tym forum zna podstawy angielskiego.

//gif w sygnie

Opublikowano

Leci lajk. Chodź nie wiem czy jest sens spolszczania, większość osób na tym forum zna podstawy angielskiego.

Lecz chyba jest przyjemniej czytać coś w swoim języku niż w obcym. ;)

Opublikowano

Być może jest przyjemniej, ale ja lubię bardziej angielski,ponieważ czytając uczę się.

Ale to jest tylko moje zdanie.

Opublikowano

Być może jest przyjemniej, ale ja lubię bardziej angielski,ponieważ czytając uczę się.

Ale to jest tylko moje zdanie.

Jak już umiesz to się uczysz ?

Jak można się uczyć tak paskudnego języka ?:O

Dobra robota lubie wszystko co na polski się przerabia :P

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Nie zniósł bym gdyby java , c++ , autoit był po polsku. Angielski jest dobry , bo jest łatwy i prosty w zrozumieniu, a podstawowa jego znajmosc ułatwia komunikacje.

Pamiętam jak w podstawówce programowalismy w logo z tym żółwiem po polsku , kurwa -,-. Idź prosto 25, lewo 35 ...

Opublikowano

Nie zniósł bym gdyby java , c++ , autoit był po polsku. Angielski jest dobry , bo jest łatwy i prosty w zrozumieniu, a podstawowa jego znajmosc ułatwia komunikacje.

Pamiętam jak w podstawówce programowalismy w logo z tym żółwiem po polsku , kurwa -,-. Idź prosto 25, lewo 35 ...

Jest tutaj mała różnica. Spolszczone są komunikaty, a nie komendy.

Opublikowano

Dzięki! Sam spolszczałeś, czy to jakiś trik podobnie jak w przypadku w/w Essentialsa?

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Z ciekawości czym spalszczałeś? :D

Jak będzie mi się nudziło to mogę Ci spolszczyć CraftBooka i WG :P. O ile będę miał lib sk89q

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...