Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy doborze statku

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam mały problem gdyż nie wiem co wybrać Aegisa/Cytadele. Aegisa kiedyś posiadałem i na prawdę nieźle mi się nim latało ; ) No ale mam też chrapkę na Cytadele ^ ^

W klanie wszyscy mi proponują abym wziął cytadele , GDYŻ jest już sporo Aegisów a cytadeli ani jednej ^ ^ Chciał bym wiedzieć jakie plusy ma Cytadela i minusy . Jak wyglądają umiejętnosći oraz o co chodzi z tymi 2 wyrzutniami rakiet jak to sie ładuje itd ; ) Z góry dziękuję oraz Oczywisćie za naj bardziej sensowne odpowiedzi porozdawam Lik-i ; )

Opublikowano

Aegis - 1: Urz. naprawiające ładuje wszystkich w zasięgu z grupy po 20.000hp/s przez 9s, kolejne użycie za 2 minuty.

2: reg. hp trwa 7s i ładuje Ciebie 20.000HP/s a wybraną osobe z grupy 40.000hp/s kolejne użycie za 90s.

3: ładowanie osłon co 30 s, działa 5 s i Ciebie ładuje 15.000/s a wybraną osobe z grupy 25.000/s .

................................................................................................................................................................

-Na alieny najlepsza jest formacja rombu i wtedy Aegis to Cudo

- A na statki polecam formacje ćmy do Aegisa ;)

.................................................................................................................................................................

.................................................................................................................................................................

A propo , fajna nutka w filmikiem o aegisie ;) .

Co do Aegisa jest on pro. do pvp i z filmiku wynika że też niezły do expa ;p

Co do citadel , nie posiadam i niechce się wypowiadać ... liczę na like ;)

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Cytadela dość słaba, nadaje się jeżeli lecisz w grupie, w innym wypadku jesteś łatwym celem. 2 wyrzutnie rakiet ładują się po kolei, więc przeciwnik wystrzeli tyle samo rakiet.

Opublikowano

Cytadela dość słaba, nadaje się jeżeli lecisz w grupie, w innym wypadku jesteś łatwym celem. 2 wyrzutnie rakiet ładują się po kolei, więc przeciwnik wystrzeli tyle samo rakiet.

Zgadzam się , jego umiejętności nawet bardziej przydają się w grupie bo np: ściąganie całego ataku na siebie ... to bardziej na wylocik w grupie a i tak jak przegracie to i tak ty padniesz pierwszy ;p a Aegis nawet jak się wydaje że już padł to nagle ma + polowe hp lub osłonek , zawsze się inni na to nabierają ;p

Opublikowano

Ma, wielka ilosc hp. :)

Przy takim ataku i speedzie osłonka się nie przyda ani hp ;p poza tym za taką kasę nie kupujesz statku którym chcesz cały czas wiać ;p

Cytadel dobry na bug z sepromem.

to chyba trochę za mało żeby go kupować ;) tylko bug na sepro i ogromna ładownia ;p No chyba rze cie stać na 2 statki , i aegis i citadel :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...