Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska-słowacja

ZychuP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
3:1 dla słowaków.

Wysoki kurs na Polaków i na remis :) (bukmacherka)

Mozesz przyryzykowac. Wybierz z 5 zespolow i z jednym bledem, ja tak zawsze puszczam (bukmacher)

jA Nop

Opublikowano
Panowie więcej wiary!!!

3;2 dla polski. Pierwsza połowa bedzie 1:1 a potem będzie magia i wygramy ; )

Ty chyba w cuda wierzysz....

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Przespalem sie godzinke, bo cos glwoa mnie bolala. Teraz mnie jeszcze bardziej boli, bo snilo mi sie ze POlska wygrala ^^

jA Nop

Opublikowano

szczerze to optymistycznie to przegrały co najmniej 3:0 jeszcze z dudkeim na bramce żal polska reprezentacja w piłce nożnej nie jest do pokazywania ona jest do dupy z borucem na czele (nawet jak jakimś cudem wygramy to co nam to da nic my nie mamy ani reprezentacji ani klubów) Visca el Słowacja żal żal żal

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

GANCARCZYK GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on jest boski <ŻAL> bramka marzenie

Super gancarczyk nadzieja słowacji xD

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały

Opublikowano

@UP

no łał a ty chociaż widziałeś kto strzelił?

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

@UP

ale za to w jakim stylu okno było

@TOPIC

kto mi wytłumaczy po jaki huj brożka na boisko wpuścili jak on grać nie umie?

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

Skład który gra zły nie jest. Dobrze że nie wystawił Krzynówka który od xxx czasu nie strzelił gola a ciągle mierzy w kibiców. Szkoda tylko, że wystawili Rogera i Brożka. Oni są dobrzy, ale tylko na polską ligę. :(

Ogólnie musimy być dobrej myśli przy tych warunkach dużo umiejętności nie trzeba. ; )

Opublikowano

@UP

Roger taki sobie a brożek to porażka

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

@UP

powiem jak wcześniej samobój ale za to w jakim stylu ;p

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano
@UP

powiem jak wcześniej samobój ale za to w jakim stylu ;p

Jeny to byl poczatek meczu. Mogly im sie bramki pomylic ^^

jA Nop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...