Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie mogę odpalić GOW

mati84306

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio kupiłem GOW i od razu zainstalowałem. Jednak nie zacząłem grac od razu. Wkońcu kiedy mi się zachciało grać włożyłem płytę, klikam graj ii... Błąd! (Jest on zamieszczony na SS)Możliwe, że usunąłem coś w Edytorze rejestru. (Start, uruchom regedit)

Miałem problemy, ponieważ usuwałem inną grę i przez przypadek usunąłem parę plików z GOW. Musiałem usunąć ręcznie, ponieważ się nie dało z płyty. I usunąłem przez przypadek folder z Edytora rejestru. Mówię o folderze HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Installer\Products. Powinienem usunąć tylko 1 klucz ale nie zauwarzyłem i usunąłem cały folder. Przez to nie mogę odpalić gg, NFS World a możliwe, że innym rzeczy. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Ja proponuję zrobić przywracanie systemu,i po udanym przywracaniu usunąć GOW'a i resztki po nim i przeczyścić kompa CCLeanerem i ponownie zainstalować grę.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...