Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RP][FB] MythCraft - Wkrocz do średniowiecznego świata!

kajekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam - czemu? Serwer wykonany tandetnie.

1.Można zobaczyć jakie mają pluginy

2.jechałem na flyhacku - Anticheat się im zjebał

3.Jeżeli nazywacie to mianem "Role-Play" to gdzie jest fabuła? Npc? Ciekawe questy oraz wiele atrakcji? Nie ma.

4.to raczej bym powiedział jest freebuild + frakcje ^^

Na przyszłość - Zabieracie się za serwer, zróbcie go dobrze. tak aby zachęcić do grania... 70 slotów wam nie potrzebne. wystarczy 35.

graphic.png

Opublikowano

@up odpowiadając na

1.Można zobaczyć jakie mają pluginy

2.jechałem na flyhacku - Anticheat się im zjebał

3.Jeżeli nazywacie to mianem "Role-Play" to gdzie jest fabuła? Npc? Ciekawe questy oraz wiele atrakcji? Nie ma.

4.to raczej bym powiedział jest freebuild + frakcje ^^

Na przyszłość - Zabieracie się za serwer, zróbcie go dobrze. tak aby zachęcić do grania... 70 slotów wam nie potrzebne. wystarczy 35.

1. Można zobaczyć pluginy bo nie mamy nic do ukrycia, więc tego nie rozumiem co tu jest złe.

2.Antycheat jest dziurawy, więc nie nasza wina.

3. Fabuła zostanie stworzona, Quest są robione a z atrakcji są Jobsy, klasy z jobsów, poziomy z jobsów, np nowicjusz itp, Arena PVP(zdobądź flagę, eliminuj wrogów.)

4.Free build to tylko działki i badziewne budowle, a tu jednak na początku nie możesz kupić działki w mieście, w wiosce też musisz zarobić na posiadłość. Więc taki Free to nie jest.

Opublikowano

popieram, wbiłem i stwierdzam ze więcej tam nieogarniętego fb niż Średniowiecza. chętnie mogę pomóc ogarnąć ten burdel

Opublikowano
popieram, wbiłem i stwierdzam ze więcej tam nieogarniętego fb niż Średniowiecza. chętnie mogę pomóc ogarnąć ten burdel
wchodziłeś na serwer?

Nejpierw wejdź, popatrz potem oceń. Ostatnio próbujemy ogarnąć AntiXRay bo wadliwy to jest plugin. Questy zostaną wprowadzone.

Opublikowano

Prosze albo zamknąć serwer skoro nie znacie RP piszecie że RP to se puknijcie bo grałem na wielu serwerach RP prawdziwych i to nawet nie jest serwer RP -.- taka moja opinia

Opublikowano

wchodziłeś na serwer?

Nejpierw wejdź, popatrz potem oceń. Ostatnio próbujemy ogarnąć AntiXRay bo wadliwy to jest plugin. Questy zostaną wprowadzone.

tak, nick Rygart. i stwierdzam ze wiele wy tam Role Playa nie macie, żadnej fabuły, i wcielania się w postaci. to ze posiadasz plugin jobs nie czyni serwera role playem,

na serwerze gram jako Rygart, jesli chcesz pomogę zrobić Ci z tego Role play

Opublikowano

Klasy postaci mają swoje ograniczenia, tzn, dana klasa nie może TWORZYĆ danych przedmiotów. Aby rozwijał się handel pomiędzy klasami.!!!

Opublikowano

Nie polecam z 1 powodu !

Moderator RainOver teleportuje sie do gracza - potem teleportuje kogos ze swojej gildi i zaczynaja zabijac tych co sie rozbudowują.

Przestałem tam grać po 2 dniach

Opublikowano

Dziekuje ze powiedziales. Dostanie on za to odpowiednia kare. Ale zeby od razu z powodu 1 moda negatywna opinie? Napisz mi na pw lub na forum o co chodzilo. a on dostanie kare. Rekrutacja na moda admina off

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...