Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cyber-Arena[1.3.1] [FB+Eco] [Dedyk] [24/7] [50 slotów] [NO-WL] [NO-Premium] [Bukkit] [TS3]

DarkGuy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ serwera:

FB+Economy

IP Serwera: m.cyber-arena.pl:20012

b_560_95_1.png

Ilość slotów: 50

Kontakt z H@: HioriPL , Poldek

Opis serwera:Witamy w prawdziwym świecie gdzie żądzą pieniądze. Nie masz kasy ? Jesteś nikim !Od samego początku musisz zarobić na wszystko. Metodę jaką sobie wybierzesz zależy tylko od Ciebie a dróg do bogactwa masz kilka. Warp free kop ,ścinaj lub zbieraj surowce. Możesz je sprzedawać w serwerowym sklepie lub jak masz żyłkę biznesmena otworzyć własny sklep.Polecamy również wykonywanie prac /jobs. Na koniec odważnych zapraszamy na arenę gdzie mogą wywalczyć o itemy innych graczy.

Serdecznie zapraszamy

Opublikowano

Ogarnięta administracja ,co tygodniowe zmiany map surowcowych oraz wiele innych udogodnień

Liczy się tylko pasja

Liczy się tylko Minecraft !

Opublikowano

Server jest cały czas w pracy więc dużo że czy będzie fajnych itp :D

Aha kto tam pisal o slotach i ile stoi server.

Slotów jest 50 ale możemy zwiększyć ile chcemy :DD

a server stoi miesiąc i troche i postoi jeszcze 100x tyle :D

Opublikowano

Administracja to pełnoletnie osoby więc nie ma opcji zamknięcia z powodów finansowych :)

Liczy się tylko pasja

Opublikowano

Zdecydowanie polecam ten serwer gralem na nim rok temu jeszcze z innym teamem. teraz tez jest spoko WBIJAĆ!!!!

Opublikowano

co do posta @up, server ten byl na innym ip i nazwie rok temu, jako Cyber-Arena istniejemy od Miesiąca i kilku dni.

Opublikowano

Obraza i robienie sobie jaj z Administracji to jest NIC !!

Szkoda ze tacy gracze wchodzą na serwer.

Gra ma być miła i przyjemna a nie irytująca a jak się nie umiesz zachować się wśród ludzi to graj na singlu.

Liczy się tylko pasja

Opublikowano

Tak rekrutacja jest cały czas ON. Ale są pewne warunki które trzeba spełnić aby zostać moderatorem.

Jeżeli nie spełniacie warunku wiekowego to nic, piszcie i tak podanie staramy się wam ufać nie patrząc na wiek.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hmm krótko i na temat. Do kitu .

Mapa surowcowa (warp free) Możesz robić wszystko , ale tak czy siak administracja ci to zniszczy... Dlaczego? Bo to mapa surowcowa można nisczyc. Działka kosztuje 20tys ponad i teraz nasuwa się pytanie jak mam zdobyć pieniądze jak administracja niszczy ci dom, skrzynke... Wszystko... Dobra przeżyję ,ale czego nie mogę przeżyć to nether. Chcesz w netherze zniszczyć klocka? Spoko ale kup vipa... To jakaś kpina.

Poza tym , dostałem bana za przeklinanie... Nic dziwnego ,ale jestem ciekawy na ile....

Opublikowano

NIE POLECAM!

Dlaczego? Wbiłem na serwer, przywitałem się i poprosiłem o działkę. Nagle patrze a Admin pisze coś o fly hacku, zignorowałem to i nagle dostałem bana za fly hacka :D

350x19.png

Opublikowano

pograłem już trochę i zdecydowanie POLECAM

Administracja ogarnięta. Co do vipów to serwer musi z czegoś żyć! A w dodatku kosztuje tylko jakies 10zł.

@WesołyRyjek

To jest fb+eco, i trzeba zarobić na dom i działke. Możesz to zrobić na mnóstwo sposobów i nie koniecznie musisz budować dom na warp free.

Opublikowano

@Jumper98100 Tpnąlem się do ciebie jak zawołałeś o działkę, a ty sobie krążyłeś w tym czasie 4 kratki nad działką, tak wiec Ban wydaje się być oczywisty.

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie rozumie zasad Economy to zapraszam wytłumaczę :)

Warp free jest zmieniany raz na tydzień więc rzeczywiście tracicie to co tam jest zbudowane BO do budowania są inne warpy

Liczy się tylko pasja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...