Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer 1.7.3

pupu254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem szukam serwera wersja 1.7.3 niestety taka wersja bo większa wersja nie chce wczytać świata :( ma ktoś jakiś serwer ?? creative lub coś w tym stylu.Oczywiście aktywny będą lajki za odpowiedzi

Opublikowano

to szkoda bo jak jest wersja 1.8.1 to jest creative ale potem jak się ładuje czarny ekran teraz ściąga jave 1.7 może pójdzie :P

Opublikowano

opisz dokładnie problem to może mu zaradzimy a nie będziesz się męczył na starej wersji mc

Jak mam teraz werjse minecraft 1.6.6. Jak zmieniam na 1.8.1 to wszystko jest ok, tylko jak włanczam świat np. Creative ładuje i świa ale potem tylko czarny ekran nie wiem dlaczego :( Wersja 1.7.3 działą bez zarzutów a problemy są od wersji 1.8. pro realse. Wiesz czym to spowodowane?Mam 512mb ramu procesor AMD 2.8GHz+1.6GH Karta Graf. Uni Chrome 64mb

Opublikowano

Niestety serwerów takich nie ma, wszystko na najnowszym, a na pewno nie polskich. Możesz poszukać na minecraftforum net, jednak wątpie, byś taki znalazł.

Może ktoś się skusi i zrobi serwer z początków bety/alphy.

Co do problemu opisanego wyżej, nie dziwie się. Bardzo mało RAM, polecam kupić chociaż to 2GB, procesor ujdzie, jednak też by wymienił. Nie wspominając o karcie - z 256 mb chociażby ATI Radeon HD 3xxx series by się przydała.

Sprzęt do wymiany i tyle, z każdą wersją minecraft wymaga coraz lepszego sprzętu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...