Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Po cichu na haksach.

Kav

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam,

Od niedawna mój kumpel zaczął cisnąć na GHBSys Publick Hacku, gra po cichu tak by nikt go nie zczaił ma małe nawet KD Ratio, cisnie prawie tylko same GR'ki, raportów na niego nie ma, uzywa w tym hacku tylko no recoila i speed hacka. Moje pytanie jest takie czy jest duze prawdopodobienstwo ze dostanie bana ?

I co to są te Game logi bo już dużo moich znajomych za coś takiego bana dostało.

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Jest szansa że dostanie bana ponieważ to jest public i wysyła logi.

Mimo nawet tego no recoila itp.

Game logi - czyli jak to powiedzieć em.. z gry logi zostały wysłane do nexona w jakim czasie używałeś tzn. wspomagaczy albo czegoś co było uruchamiane wraz z grą.

1358504244-U713459.png

Pomocnik
Opublikowano

Jest szansa że dostanie bana ponieważ to jest public i wysyła logi.

Mimo nawet tego no recoila itp.

Game logi - czyli jak to powiedzieć em.. z gry logi zostały wysłane do nexona w jakim czasie używałeś tzn. wspomagaczy albo czegoś co było uruchamiane wraz z grą.

Czyli jeżeli dużo razy wchodzi do gry przy pomocy tego Publica tym więcej Game Logów jest wysyłanych do Nexon'a ?

On nabił już z aimbotem no recoilem i no spreadem range CSM 4..

Inny ktoś powiedział mi że Game Logi to jest coś takiego w jakim czasie np zabiles 100 osob albo np czy w sekunde zabiles 4 osoby albo w 2 sekundy 10..coś w tym stylu.

Game Logs - są to zapisy z gier ( tzw. logi, podobne masz jak używasz keyloggera) tyle że te pokazują ile dany char zdobył kili w określonym czasie. ktoś cie kilka razy zgłosił to sprawdzili logi, zobaczyli że masz coś w przypadku tele killa czyli 50 killi w 1 minute jest nie osiagalne, więc ban

Tak napisała jedna osoba ;]

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

game logi to zapisy co zrobiles jakich komend uzywales bo jak wiekszosc wie to skok to tez komenda poruszanie sie i kazdy ruch postaci to komenda jako gracz masz poprostu przypisane je do przyciskow na klawiaturze ,myszce , padzie do gry . Wiec jesli pojawia sie komendy ktore sa np. Tylko osiagalne dla cheatera i wyslane logi sprawdza hack shield wewnetrzny ktory w 80% jest zlamany i wylaczony oraz zewnetrzny ktory sprawdza gry ukonczymy runde i podliczaja nam sie pkt. Sprawdza on nie rate zabic na minute tylko skoki np. Szybkosci gracza , myski ktora zamiast zmieniac sie w osi xy o 1-5 pixeli skacze po 50 w 2 plaszczyznach przez co strzelasz headshoty . Apropo twojego kolegi i tak dostanie bana jesli gra "skromnie" to moze to tylko opuznic proces . Polecam mu zrobic 2 konto i wysylac sobie tam bronki zeby nie stracic kasy

Opublikowano

Prędzej czy pózniej dostanie bana, co z tego ,że uważa,logi do bazy danych Nexona wysyła hack. Każdy prywatny hack wysyła logi no chyba ,że masz Vipa.

2uiyzh2.png
Opublikowano

HAHAHAHAHA rozwaliło mnie "gra po cichu" xDDD

I tak dostanie perma prędzej czy później, bo logi go namierzą

@up

Za Vipa też można dostać perma grając nawet po cichu ;)

9368_gold.png

Opublikowano

Wiadome jest, że wybierając gre na hackach, automatycznie tracimy konto na którym gramy ;P twój kolega narazie bije ładny lvl, ale prędzej czy później i tak to konto straci, takie są zasady ;P

Ja osobiście grałem po cichu ładne 2 latka, miałem za każdym razem dosyć wysoki lvl i w najmniej spodziewanym momencie dostawałem bana ;P

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano
uzywa w tym hacku tylko no recoila i speed hacka

Jak używa speedhack'a to możliwe, że dostanie bana jeszcze w tym tygodniu.

Pomocnik
Opublikowano

Tak, on gra juz chyba 1 rok, gra tylko na QR i biega na speed hyacku nawet go nie reportuja bo nic nie widac ze gra na haksach.

Odopowi mi ktos wkoncu co to naprawde Game Logi ?

On ma cos takiego ze nie uzywa zadnych komend i klawiszu specjalnie dla hackerow. On wlacza combata wciska ta ikonke i odrazu bez zadnych ustawien ani wciskania INSERT ma speed hacka i no recoila.

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

niech zrobi nową postać i przegiftuje równowartość konta, innej rady nie ma

@edit na starym koncie leciałem na hacksach nicku nie podam, dobilem sgt3 i skonczylem gre na pol roku, potem zalozylem nowe i kiedys wchodze na to stare konto i bana nie ma. to był hack bodajże brutalcheaters

Pomocnik
Opublikowano

On tez na brutalu popierdzielal ale to tak pożadnie KD 3.00 ale dostal bana na CSM 4

SOrki za double posta - lag.

Może jest cos takiego jak limit tych game logow..

Np do 150 wysylanych przez HS do Nexona dostaje sie bana.

A ty ze miales przerwe to moze sie zresetowaly. Też tak kiedys miałem jak ty. Prosze o pomoc z tymi GameLogami niech sie Lernat odezwie chyba jedyna osoba ktora wie coś o tym. A i jeszcze co to są Server Logi ?

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano
Np do 150 wysylanych przez HS do Nexona dostaje sie bana.

Nie xD Nie ma takiego czegoś, wystarczy jakiś 1 podejrzany log...

A ty ze miales przerwe to moze sie zresetowaly.

Może grał gdy hack był Undetected i przestał na nim grać zanim go wykryli?

Gra na Brutalu? Powodzenia dla niego

Combat Arms EU Public

DETECTED

Pomocnik
Opublikowano

Nie xD Nie ma takiego czegoś, wystarczy jakiś 1 podejrzany log...

Może grał gdy hack był Undetected i przestał na nim grać zanim go wykryli?

Gra na Brutalu? Powodzenia dla niego

Grał z rok temu dobił CSM 4 na haxach aimbot, telekill i go zbanowali range bil chyba miesiac

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

Tutaj nie ma o czym rozmawiać... kwestia czasu i wyrwiesz bana

może to być po roku a może to być i za tydzień więc powodzenia w zakładaniu nowego konta ;)

2096247301.png

Pomocnik
Opublikowano

Ty czytaj nie ja , kolega. Pytam sie co to Game Logi jeżeli nie wiesz nic o takich rzeczach to nie psiz i nienabijaj postów..

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Pomocnik
Opublikowano

Forum dla hackerów a nikt nie potrafi normalnie odpowiedzieć ;]

//double post

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

Dokładnie to cięzko opisać co to są gamelogi, jak one wygladają. Powiem tyle - większość (a raczej wszystkie) cheaty darmowe wysyłają logi na serwery Nexona, że np. X gracz używa X opcji, coś takiego, po czym osoba jest banowana, jednak w bardzo dobrych vip hackach, które trzeba niestety kupić hacki nie wysyłają game logów, jednak trzeba grać w ukryciu, np. nie latać, etc. Równie dobrze można zmodyfikować broń, co daje mniejszą szansę na bana. Jak to dokładnie wygląda, to raczej nikt tego nie wie - jedynie osoby pracujące w firmie nexona .

Opublikowano

Za speedhacka w ciągu 24h powinien być ban. Nie ma czegoś takiego jak gra po cichu. Jak używasz hacków musisz się przygotować na ban co najmniej na konto for perm.

Pomocnik
Opublikowano

Za speedhacka w ciągu 24h powinien być ban. Nie ma czegoś takiego jak gra po cichu. Jak używasz hacków musisz się przygotować na ban co najmniej na konto for perm.

Hhahahha zabawny jesteś dziwne że na speed hacku gra już ponad 2 lata...

Nie wiesz nic nie odzywaj się..

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Opublikowano

Mówisz 2 lata na speedhacku, a ile wyłapał banów przez ten okres... Zapamiętaj sobie że za hacki dostaniesz bana prędzej czy później...

Opublikowano

moj kumpel gral kiedys ale na vipie z jakis miesiac pozniej przestal bo wbil juz duza range teraz ma colonela i bana nie dostal a nie gra juz na hackach wiec twoj kumpel niech przestanie moze mu sie tez poszczesci skoro bana jeszcze nie dostal .

Opublikowano

hm.. gra po cichu ?.. mam rozumieć chowa się w szafie wycisza głośniki i tyle !?.. okej ;)

Logi.. można wytłumaczyć to w taki sposób.. np. Chodzisz sobie po piasku i zostawiasz za sobą ślady prawda ? tak samo jest z Logami.. Nawet jak byś chodził po cichu to te ślady będą ;) .

Każde hacki wysyłają logi...

2wqa07c.jpg[center/]
Pomocnik
Opublikowano

Omg wy chyba nie rozumiecie o co chodzi chce definicje słowa Game Logi i Server Logi proste ?...

Nie spamujcie..

beztytuuhca.png

╮(︿)╭

Bywalec
Opublikowano

Mój kolega tak grał niedawno i dostał bana za logi ;)

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...