Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Masz zamiar kupić BF3 + Premium? Poczekaj do 14 Września :>

F_P_S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ymm, no cóż .. DICE postanowiło wydać (przynajmniej tak mi się wydaje i z tego co zauważyłem) Battlefielda 3 + Premium za 160-170zł?. Troszkę mnie to zaszokowało no ale cóż .. Co prawda gra jest warta większych pieniędzy razem z premium, no ale bez jaj .. To na PS3 premium kosztuje 179zł, a tu ma być Premium i podstawka taniej .. No kurcze ... Łapcie linka ;>

Tak apropo, to można zobaczyć 4 mapki z Armored Kill i urywek z Aftermatch. No, no, no to miejsce po trzęsieniu ziemii zacnie.

Opublikowano

Filmik został udostępniony przeze mnie już wczoraj w temacie [info]Aftermath, nie za bardzo rozumiem w jakim celu temat został stworzony.

Opublikowano

A co bedzie tego 14 wrzesnia?

14 września wyjdzie "Battlefield Premium Edition". Będzie on za nieciałe 160zł - 170zł, tak jak napisał użytkownik, który założył temat.

Polega on na tym, że masz podstawowego BF'a 3 + premium (5 dodatków). Najbardziej opłacalne dla tych, którzy nie kupili jeszcze BF'a 3. Ja kupiłem premium za 100zł, więc nie opłacałoby mi się.

Opublikowano
Filmik został udostępniony przeze mnie już wczoraj w temacie [info]Aftermath, nie za bardzo rozumiem w jakim celu temat został stworzony.

Wybacz, nie zaglądałem do Twojego tematu :).

Opublikowano

debile, to jest Battlefield 3 Premium Edition i pewnie będzie kosztowało z 200 zł lekko w polsce bahahahhaha bo przecież nie 170 jak premka kosztuje 150 zł nadal ;] gz

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

Battlefield Premium Edition ma kosztować około 70 dolarów przeliczając na PLN z aktualnym kursem dolara 3,32 wychodzi 232zł.

Opublikowano

Battlefield Premium Edition ma kosztować około 70 dolarów przeliczając na PLN z aktualnym kursem dolara 3,32 wychodzi 232zł.

Czyli na jedno wyjdzie premium lekko ponad 150zł klucz do podstawki na allegro 70zł polski nie zaden ruski.

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Ja tez ale przy wydatku 300zł chociaż na tej podstawce można by oszczedzic i kupic jako klucz.

A własnie jakbym kupił podstawke i premium to jak we wrzesniu wyjdzie ten aftermath to musze go kupic?

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Mysle, ze premium zostanie na 150zl i nie zejdzie nizej, a gra na 100 - 115zl i tez nie zejdzie nizej.

@top 170 zl za gre + premium (5 dodatkow, kazdy po 50zl kupujac oddzielnie)?

wychodziloby 180 - 195 zl taniej, wiec prawdopodobnie czegos niedoczytales / zle przeliczyles.

Opublikowano

w Premium masz wszystkie dodatki ale nie masz podstawki w premium edition bedzie wszystko podstawka i wszystkie dodatki.

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

No wiesz.. wersja pudełkowa czy nie, ale 150zł oszczędzam ... Ja battlefielda i premium łącznie kupiłem za 303 zł...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...