Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut]strona Rejestracyjna

traVisTB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam taki sam problem jak z xampp a mianowicie z apache.Wcześniej jak pierwszy raz instalowałem xampp to pierwszy wieczór działało,wyłączyłem kompa a rano już nie działało.Zmieniłem w config to account na mt2 czyli nazwe jaką mam w navicat ss:hxxp://img210.imageshack.us/img210/9165/erru.jpg

Opublikowano

Szkdoa ze nie wiecie ;/ jak naprawic ten poje**** Itemshop na www ;/.

Opublikowano

witam.. kieruje pytanie do ludzi ktorzy sie na tym znaja poniewaz tak : gdy uruchamiam stronke mam problem z apache... mianowicie z webservem i xampp ten sam blad mi wyskakuje !! ten sam !! pomozcie :/ "Tylko jedno uzycie kazdego adresu gniazda <protokol|/adres sieciowy/port> jest normalnie dozwolone. make_sock could not bind to adres 0.0.0.0:80 no listening sockets avaialable , shuttingd won unable to open logs

PLS HELP DAM 10x 5 ile bedzi sie dalo

Opublikowano

Ej no prosze niech ktos mi pomoze za pierwszym razem działało wszysko ale potem jak właczyłem pisze nie mozna właczyc serwera www cos błąd z apache ): mam serwa właczony

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

EJ mam jeszcze jedno pytanko jak zmienic adress stronki zebyc nie pisało moje ip a chamhahi tylko np www.mt2.pl

o_0 Tutaj już jest problem :] Musiałbyś mieć zew. IP. Wtedy wykupujesz domenkę i podpianasz lub/i dajesz przekierowanie na Twoje IP. Nie znam się na tym za bardzo. Ale jakoś tak to jest. Na pewno nie da się zrobić tego na hamachi.

@Sorry za odkop ;]

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

• 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Sry za offtop.. Ale jak próbuję odpalić rejestrację to pojawia się.. :

BŁĄD 404

Podany w zapytaniu adres nie został odnaleziony na tym serwerze.

WebServ 2.0 (Apache 2.2.6, PHP 4.4.7/5.2.5, MySQL 4.0.26/5.0.45)

Dodam, że stronka normalnie dziala

sygnaturaa.png

"'Cause baby, you're a firework

Come on show 'em what you're worth

Make 'em go, "Aah, aah, aah"

As you shoot across the sky"

BoneMarrow 75lv BM S4 OFF SOLD

dirtshit_18684_9.png

Zbieram -

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...