Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]bocenie na serwerze pl3

lukalse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakiej firmie na serwerze polska 3 pod względem zbierania skrzynek na mapach pvp i bicia alienów na 1 gali jest najlepiej?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Grałem na EIC i VRU.

Na vru idzie zdecydowanie lepiej, wydaje mi się, że mniej osób boci :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jak narazie ci nie zależy na poważaniu to smiało ja jestem akurat na VRU i jestem zadowolony ladnie bocik chodzi

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

mówicie, że albo vru albo eic,

jeżeli chodzi o eic mało się pada na alienkach ale czasami odstraszaja lokatorzy na mapie eic 1 gali ale dużo na pvp, a i jeszcze jedno z eic, czasami warto tam być jeżęli ktoś zbiera palladium, bo eic ma tam najwięcej udziałów

vru źle się bije alienki bo się dosyć często pada, a skrzynki bonusowe to mniej się pada niż na eic

a dobrze by było, jak by nikt nie bił albo nie zbyt często i na alienach i boxach PvP

a jak tam sytuacja mmo?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

a pod względem rangi gdzie najszybciej wbić rangę?

Opublikowano

Na PL3 : EIC mapa 2-1 to tragedia bot na bocie... ostatnio trudno było zebrać leonkiem z max napędem + złotko 1500 urki w godzinę, na 2-3 zbiera ok 4000 ale jest ryzyko że często się pada. na MMO na 1-1 jest w miarę spoko i zbiera ok 3500 na innych mapach o wiele gorzej. Co do bicia to najlepsze są na EIC 2-4 a na MMO 1-4 o ile masz spoko stateczek. Co do VRU to się nie wypowiadam bo tam nie latam. Rangę nabijesz najszybciej na x-2 ale mało z tego urki leci - pomijam bicie cubików ale to inna bajka i gala

Opublikowano · Ukryte przez EmpiUfo, 16 Sierpnia 2012 - lag post
Ukryte przez EmpiUfo, 16 Sierpnia 2012 - lag post

Na PL3 : EIC mapa 2-1 to tragedia bot na bocie... ostatnio trudno było zebrać leonkiem z max napędem + złotko 1500 urki w godzinę, na 2-3 zbiera ok 4000 ale jest ryzyko że często się pada. na MMO na 1-1 jest w miarę spoko i zbiera ok 3500 na innych mapach o wiele gorzej. Co do bicia to najlepsze są na EIC 2-4 a na MMO 1-4 o ile masz spoko stateczek. Co do VRU to się nie wypowiadam bo tam nie latam. Rangę nabijesz najszybciej na x-2 ale mało z tego urki leci - pomijam bicie cubików ale to inna bajka i gala

Opublikowano

jednak wybrałem VRU

tam moim zdaniem jest najlepiej,

doliczając rangę to jest tam dobrze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...