Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAVA VIRTUAL MACHINE

przemol12c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musze stworzc nowy temat poniewaz prubowalem juz chyba karzdego sposobu na zrobienie tego ale i tak nie dziala prosze pisac wszystkie dostępne sposoby ja napisze co zrobilkem juz a co będe prubowach nie wchodzi w gre format kompa moja karta graficzna to GF-g8600 czy jakos tak mam 2 gb ram mam 1.61 GHz

error.bmp

Opublikowano

Zainstaluj najnowszą jave oraz sterowniki do karty graficznej :>

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Sprawdzałeś jak jest z java 6 albo 7?

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

jak mialem jave 7 to byly 2 bledy a zainstalowalem stabilną jave 6 i jest tylko jeden

a tak wogule to co dadzo sterowniki

aha i sorka za błędy

Opublikowano

Proponuje zaktualizować najnowsze sterowniki karty graficznej najlepiej od producenta nie z innych stron ;)

Napisz w googlach nazwę swojej karty graficznej i dopisz najnowsze sterowniki i wybierz stronę producenta wybierz co trzeba jeśli chodzi o wymagania aby zaktualizować pobierz jeśli to nie pomoże to nie mam pojęcia ;/

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Opublikowano

Miałem to samo kiedyś na starym kompie...(win XP) U mnie działał MC tylko z tym. Jest to launcher od samego mojangu przez przeglądarke. Po pewym czasie da się przyzwyczaić ;p

http://launch.minecraft.net/test.html

67qtMtN.png

Opublikowano

Też tak miałam, ale odinstalowałam przeglądarki, Javę, MC i antywirusa. Później zaistalowałam Jave, Mozillę Firefox i Launcher. Mi działa, ale nie wiem, jak wam. ;}

Opublikowano

wszystko słało się chyba z 5 dni temu gdy grałem w cs i spotkałem kumpla pobrałem skypa i gadaliśmy grając w minecrafta następnego dnia włączam kompa i skypa włączam rozmowę i po chwili minecrafta a wyskakują mi dwa błędy ( ss z oba błędami nie mam ) z jednym się uwinolem w 2 dni po prostu zainstalowałem stabilną jave 6 a nie i od tamtej pory mam tylko jeden błąd

nie wiem czy to nie wina skypa ale muszę zobaczyć ( sorka ze w formie opowieści xD)

Opublikowano

Przywróć system do daty kiedy minecraft działał, a jeśli nie ma punktu przywracania w tym dniu to wybież najblirzszą datę gdzie masz punkt przywracania systemu.

Mi to pomogła. Nie wiem jak Ci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...